עבור לתוכן

בעיה בהתקנת כרטיס קול מובנה

Featured Replies

פורסם

עשיתי פורמט למחשב והתקנתי וינדוס XP ולאחר מכן עידכנתי אותו גם לSP3. זה דבר ראשון.

דבר שני כאשר ניסיתי להתקין את בקר השמע והמולטימדיה מהדיסק ברגע שהוא הגיע לסוף ההתקנה הוא עשה RESTART למחשב מבלי לסיים ואז כביכול בלוח בקרה הוא מראה שהוא התקין את הרכיבים חוץ מבקר המולטימדיה בקיצור גם כשהסרתי וניסיתי להתקין גירסא חדשה מאתר היצרן של REALTEK (כרטיס קול O/B)

עדיין כאשר הוא מתקין הוא עושה לפני סוף ההתקנה ריסט מבלי לסיים לפעמים אף מציג הודעה של "ארעה שגיאת חומרה חמורה" משהו בסגנון.

מה עושים? כי ניסיתי את רוב הפתרונות גם מפורומים אחרים כמו למחוק לגמרי להתקין שוב (דיסק ואתר) וכו' אך לשווא

פורסם

איזה מזל שאני פה..

חעחעח

קרא לי לא מזמן ואחרי קריאה בגוגל מצאתי פיתרון..

הסבר קצר:לא שמו ב-sp3 תמיכה לreltek hd אז מה שעושים מורידים עדכון ומתקינים כרגיל..

הורדה של העדכון..

http://www.4shared.com/file/39282849/8effce1c/KB835221.html

דרייבר כמו שאמרת יש לך בכל מקרה מומלץ להתקין את ההכי חדש..

בהצלחה..

פורסם

אם הפתרון שזה שמעלי לא עזר אולי שלי יעזור.

לי הייתה בעיה דומה עם כרטיס טלוויזיה.

תנסה פשוט לא להתקין עם התוכנה, אלא אם יש קבצים או משהו לחלץ אותם ועם ההתקנה של חומרה חדשה בווינדוס תעשה שיחפש את ההתקנים במקום שיש את הקבצים של הבקר סאונד.

מקווה שעזרתי.

לי זה עזר כאשר התוכנה אצלי לא התקינה כמו שצריך פשוט עשיתי כך וזה התקין הכל כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה לא הצלחתי.. התייאשתי כבר מזה..

התקנתי את הקובץ ששלחתם לי אבל כשאני מתקין אז המצב אותו דבר לקראת הסוף עושה ריסט למחשב.

וגם את השיטה השניה ניסיתי קובץ קובץ לאתר אבל הוא עדיין מכבה את המחשב בסוף ההתקנה

פורסם

את הדרייבר המעודכן הורדת מהאתר של יצרן הלוח אם או מהאתר של Realtek ?

לפעמים הגרסאות שונות לכן מומלץ להוריד מהאתר של REALTEK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים