עבור לתוכן

בעייה שנוצרה כאשר ניסיתי להוסיף עוד hd

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה,

מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מצידי כמו קודם, הרסתי משהו אם כן את מה?

תודה מראש ערן, וסליחה על החפירה.

עריכה שחכתי לציין שהHD 160G לפניי זה היה בשקית רגילה ולא אנטי סטטית האם זה משנה? יכול להיות שזה דפק אותו?

פורסם

תחזיר את ההארדיסק למקום המקורי שלו (שבו הוא עבד)

אחרי זה לך לביוס ותגדיר שהמחשב יעשה בוט ממנו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לא פעל יש עוד הצעות?

פורסם

שינת ג'מפרים?

חיברת הכל בידיוק כמו שהיה מחובר לפינ זה, לאותם החיבורים בלוח, לאותם החיבורים בספק, הכל בדיוק?

פורסם
  • מחבר

כן הכל בדיוק כמו קודם, לא שיניתי ג'מפרים...

יכול להיות שהמערכת הפעלה נידפקה?

פורסם

בוא נבדוק: אמרת שככה ברגיל הוא עולה לך עם מסך שחור ועכבר וזהו..

זה כשאתה עושה NORMAL MODE...תנסה לעלות ב SAFE MODE... עולה? מגיב? לאיזה HD יש לך גישה ב SAFE MODE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים