עבור לתוכן

בעיה במחשב, אחרי שהוא עולה הוא לא מגיב..

Featured Replies

פורסם

לאחר שאני מדליק את המחשב שלי (מפרט בצד) והשולחן עבודה עולה, יש אפשרות להזיז את העכבר, לשים את הסמן על אייקונים ולראות מה הם, אבל לאחר לחיצה עליהם (אקספלורר START סתם TXT או כל דבר אחר) המחשב נתקע.

העלתי את המחשב דרך SAFE MODE והרצתי CCLEANER, הורדתי תוכנות לא חשובות מלעלות בהתחלה, כיביתי והדלקתי כיביתי והדלקתי עשיתי ריסט אבל כלום.. המחשב בשלו..

יש למישהו מה לעשות?

אני ממש צריך לעבוד עם המחשב..

מערכת ההפעלה היא ויסטה..

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות, בחודש שעבר כבר הצענו לך לעשות ניקיון מעמיק בעניין התוכנתי (הוספה\הסרה - להוריד כל מה שאתה לא משתמש בו, תוכנות ניקיון לרג'יסטרי, סריקות מזיקים למינהם וכו').

אתה יכול לנסות ליצור יוזר חדש בוינדוס, לעבוד דרכו ולראות אם הבעיות ממשיכות.

אם עדיין ממשיכות הבעיות ואתה רואה שהם קורות לעיתים ממש קרובות, תצרוב לך דיסק UBCD (מבוסס WINPE, יש בסטיקי מדריכים) ותראה אם הבעיה ממשיכה גם שם כי יכול להיות שהגורם שלך הוא חומרתי ולא תוכנתי (זיכרון או הרדיסק לא תקינים וכו').

לכן לא יזיק גם להריץ כמה שעות בדיקה של MEMTEST ו-MHDD (גם כן תמצא לינקים בסטיקי מדריכים).

שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה,

את ההצעה הקודמת ניסיתי ליישם (הסרת תוכנות, ניקוי רג'יסטרי וכו'..) אבל זה לא עזר במיוחד..

יכול להיות שכדאי לפרמט? אם כן, יש לי בעיה כיוון שלא כל המחשב שלי מגובה, ואין אפשרות לצרוב כי המחשב נתקע. יש אפשרות לצרוב מSAFE MODE?

כעיקרון יש לי הרד דיסק אחד, שמחולק לשלושה מחיצות. במחיצה אחת יש דברים חשובים (מסמכים תמונות) באחת מותקנות תוכנות והשלישית של מערכת ההפעלה.

אם אי אפשר לגבות, זה עוזר במשהו? יש אפשרות לפרמט ולהשאיר מחיצה קיימת? (אם בכלל כדאי לפרמט)

באשר לUBCD, לא מצאתי מדריך בסטיקי, הרצתי חיפוש בפורום וראיתי כמה הודעות עם קישור להורדה של התוכנה, אבל לא הבנתי מה היא, אשמח אם תוכל להסביר בקצרה..

יום טוב :)

פורסם
  • מחבר

אשמח לעצות, אין לי אפשרות להריץ אנטיוירוס כי המחשב עובד רק בSAFE MODE (במצב רגיל הוא נתקע לאחר דקה)

מעניין מה יכולה להיות הבעיה, כי בSAFE MODE הוא עובד חלק אפשר להיכנס לאינטרנט לתיקיות לצרוב אבל כמובן שהמחשב מוגבל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים