עבור לתוכן

מי שקנה את הצורב של ליטאון מוואלה - כנראה שתקבלו MSI

Featured Replies

פורסם

!! אוףף!!! כל כך מרגיז!

נרשמתי למכירה לפני שבועיים בערך! היה רשום שיש עוד שתי יחידות לסיום המכירה... אני מרוב שפחדתי שיסגרו את המכירה זירזתי את אבא שלי לקנות בלי לבדוק אם זה טוב או ( כן כן אני די נאיבי :s07: ) אוקיי.. מאז כאמור.. עברו שבועיים והמכירה לא נסגרת... זה עדיין על "עוד שתי יחידות" וראיתי שאחרי נרשמו בערך מיליון איש

היום הם מתקשרים לאבא שלי ואומרים לו שהם לא יכולים לארגן צורב של ליטאון והם יכולים להחליף לי ל-MSI וחירטטה לו כמה מספר ואותיות! אפילו לא אמרה לו איזה מהירות.

נגיד.. אפשר להבין שחסר להם צורבים

אבל מה שמעצבן זה שהם יודעים שאין להם את הצורבים במלאי ובכל זאת הם נותנים לאלף איש להמשיך להזמין!!! ובסוף מתקשרים ומציעים צורב מעפן של MSI

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

אמרתי לאבא שלי להגיד להם שאם אין את הליטאון אז לא צריך !!! לא אכפת לי גם אם הצורב של אם אס איי פי אלף יותר טוב! זה עקרוני!

אני מגזים בתגובה שלי?

אתם יכולים להיכנס עכשיו ולהירשם! הם לא רושמים שאזל המלאי או מפסיקים את המכירה! ועוד רשום לי באתר שההזמה שלי בטיפול!

עריכה:

טוב אבא ביטל את ההזמנה

הלכה התביעה :P

פורסם

לדעתי הם מחוייבים לספק לך את הצורב שהזמנת אם אתה לא מוכן להתפשר...

לא משנה מה , עד תאריך ההספקה.

ולא , אני חושב שאתה יכול לתבוע אותם :AR15:

פורסם
  • מחבר

קווווווללללללל~! באמת????

אבל ההורים שלי נקניקים! הם בחיים לא יעשו את זה.

כל כך התעצבנתי!!

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר של הכנסת ומצאתי את החוק להגנת הצרכן : http://knesset.gov.il/laws/heb/Template.asp

הבעיה שאין שם נוסח מלא ואני לא יודע מה הזכויות שלי.. NUXER צודק? זו באמת זכותי?

אתם מכירים איזה אתר עם החוקים המלאים?

פורסם

אני מגזים בתגובה שלי?

אתה מגזים באופן הביטוי שלך. אני מבקש ממך לערוך את ההודעה.

נשלחה לך גם הודעה פרטית.

פורסם

אתה מגזים באופן הביטוי שלך. אני מבקש ממך לערוך את ההודעה.

נשלחה לך גם הודעה פרטית.

אז למה גם הודעה פרטית וגם פה בפורום ? :bash:

פורסם

אז למה גם הודעה פרטית וגם פה בפורום ? :bash:

למען יראו וייראו. ;)

פורסם

תראה, בתור אחד שהיו לו בעיות עם וואלה!שופס, אני אומר לך שהבעיה שלהם היא שאין להם מילה כנגד החברות שמוכרות דרכן.

אלודה לא רצו לספק לנו דיגיטלית, וואלה אמרו שיתערבו אבל רק עירוב גורמים חיצוניים עזר (אולימפוס העולמית, מכיוון שאלודה היא היבואן).

MDK איחרו באספקת דיגיטלית אחרת, וואלה שופס ניסו לסבן אותנו ובסוף אמרו שהם יטפלו בזה, רק פניה להדר (היבואנית) נענתה יפה ואחריה גם פניה מMDK עצמה. המצלמה הגיעה יום למחרת.

העניין הוא ששם זה היה שווה, המוצר שהזמנו עלה הרבה פחות דרך המכרז והיתה להם סיבה לא לספק לנו (אלודה למשל, לחצו עלינו שנבטל את ההזמנה וזהו, בגלל שהשגנו מחיר טוב). כאן אני לא חושב שיש לך בשביל מה לרוץ אחריהם, הטלפונים שתעשה יעלו לך יותר מההפרש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים