פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים שלום,קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגליתאני מעוניין להתקין עליו win xp בעבריתאך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסקכמובן שבביוס הוא כן מזוהה.יש למישהו פתרון ???תודה רבה !
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים יש אפשרות בביוס שנקראת ACHI תהפוך אותה ללא פעיל ותתקין תמערכת הפעלה בלי בעיה קח בחשבון שהביצועים של הארדיסק ירדו אבל ממש לא באופן מורגש בוא נגיד שלא תרגיש תשינוי בביצועים. יש את האפשרות של ליצור דיסק משולב אם הדרייברים של SATA תעבוד עם תוכנה בשם nlit יש הסבר בפורום איך להשתמש בה. יש עוד אופציה להוריד תדרייבר על דיסקט של פלופי ללחוץ אף6 בהתקנה ואחרי זה להכניס את הדיסקט לכונן. בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אין פלופי במחשב הזה. מה שכן - אם אני זוכר נכון האפשרות שהוא הזכיר נמצאת בביוס (ברוב הניידים אין את האפשרות הזו). תשנהבביוס את האפשרות לIDE ולא תהיה בעיה (גם לא ירידת ביצועים).
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אני לא מדבר סתם יש לי את כמעט את אותו מחשב ואני יודע שיש את האפשרות של ה ACHI כי היה לי את אותה בעיה וזה היה הפיתרון.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אחלהאיבדת מהביצועים של ההרדיסקפעם הבאה תעשה חיפושעריכה -איזה חוצפה יש לאנשיםמה נתן לך זה שפתחת את הדיון ב-2 פורומים? קיבלת בדיוק את אותה תשובה בשניהם וסתם בזבזת לאנשים שרק רצו לעזור לך את הזמןחוצפה!
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים curdi1, קיבלת אזהרה על דאבל פוסטינג.מדובר באזהרה הראשונה שלך כאשר בשלישית תורחק/תושתק מהפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.