פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים היי,קניתי מחשב dell inspiron 1525 מעבד intel dual core 2 T57502 ג'יגההרטסאני יודעת שהסוללה אמורה להספיק ל3 שעות בערך. ואצלי, לאחר טעינה מלאה, הסוללה יורדת ונגמרת תוך בערך שעתיים וקצת כשאני עובדת באינטרנט . הורדתי את הבהירות של הצג וזה לא ממש עוזר. מה גם, ברגע שאני מנתקת את הלפטופ מהחשמל, האחוזים של הסוללה יורדים בשניות ל- 98 אחוז. המחשב חדש , נקנה לפני מספר ימים, ביצעתי טעינה ראשונית של 24 שעות ונאמר לי שאני יכולה לעבוד עליו בזמן של הטעינה הראשונית.האם זה תקין? במידה והסוללה לא תקינה, האם האחריות של דל מכסה את זה במיוחד אם מדובר במחשב חדש?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אלו זמנים נורמלים על סוללה 6CELL שעתיים בכוח מלא. הסוללה בסדר גמור,ורכשת מחשב מעולה. אגב לגבי הסוללה שיורדת ישר ל98 אחוז,כשאת מנתקת לו את החשמל יש איבוד כוח מסוים. זה די נורמלי. תתחדשי מחשב מצוין
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים ב REVIEW רשום שלוש שעות http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4175 ואם אתה עושה באלנס עם ויסטה אפשר להוסיפ חצי שעה אולי עם UNDERVOLTING אפשר עוד חצי שעה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר תודה על התגובות. ואכן המחשב מעולה. אני מרוצה מאוד אבל אצלי זה לא מספיק ל3 שעות כשאני גולשת באינטרנט ושמה על בהירות נמוכה . המערכת הפעלה שלי היא XP יש אפשרות לעשות באלאנס? (אם כן איך אני עושה?) שוב..תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.