פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תלוי איזה מכשיר אמור לקרוא אותו אחר כך, אם זה מחשב או DVD שתומך בכל הפורמטים הפופולריים אז כן, DATA.אם ה-DVD שאמור לנגן אותו (DVD סלוני, לא כונן למחשב) תומך רק בקידודים מסויימים אז תצטרך להתגמש על-פיו.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר נכון להעריך שכל המכשירים החדשים יתמכו בפונקציה הזאת?להתגמש על-פיו אתה מתכוון שאין הרבה מה לעשות נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אם הנגן לא תומך בסוג הקובץ אז צריבת דטא לא תעזור ותיהיה חייב לקודד ל-SVCD\DVD-VIDEO, זה לא בהכרח אומר שאתה תאבד את הסראונד, פשוט תצטרך לקודד מחדש (מה שלוקח זמן, עלול לפגוע באיכות הקובץ ולתפוס נפח גבוהה בהרבה).
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר אוקי צרבתי את הקובץ והסראונד עובד יופי אבל זאת פעם ראשונה שאני לא רואה תמונה... אני תמיד דוחס את הקובץ בVIRTUAL DUB בפורמט שבתמונה וזה תמיד מצויין אבל למרות זאת את הקובץ הזה אני לא רואה יש פתרון? אולי לדחוס לפורמט אחר? (אגב הDVD שלי בן שנתיים)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ניסית להעלות את הסרט כמו שהוא ב-DATA לנגן שלך? אולי סתם אתה שובר את הראש והוא בכלל יקרא את זה בלי בעיה...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר DIVX9900 Prosound בנוסף נתקלתי הרבה בקבצים עם סיומת MKV מה זה? איך אני הופך את זה לבר צריבה וצפיה בDVD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.