עבור לתוכן

קובץ וידאו לא מסנכרן עם כתוביות

Featured Replies

פורסם

חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים

אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB

מה הבעיה?

אני מצטער מראש אם לא פה אני אמור לפרסם את הבעיה פשוט פרסמתי בתמיכה טכנית ואמרו לי שזה תוכן לא חוקי לא מבןי למה....

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שמדובר בקובץ MKV הוא HD ומשום מה הוא לא מבצע את הסנכרון למרותצ שבסרטים אחרים הוא כן עושה סנכרון

מה שעשיתי זה פתחתי אותו עם MP2PLAYER והדבקתי את התרגום אבל אני רוצה לראות אותו בWMP מה עושים?

פורסם

אני רוצה להמליץ לך על תוכנה שנקראת KMPlayer.

התוכנה תומכת בקבצי MKV והיא גם מציגה כתוביות.

פורסם

תשתמש בVLC/MEDIA PLAYER CLASSIC

ותשנה את השם של התרגום.

נגיד של הסרט הוא sleepaway.mkv

אז תרגום יהיה sleepaway.srt או כל פורמט אחר.

עדיף להשתמש בVLC ולטעון שם את הכתובית וזהו.

פורסם
  • מחבר

אבל למה הWMP לא מסנכרן עם קבצי MKV? בXP הוא כן סנכרן לי.....

אני בכל זאת רוצה לראות בWMP מה עושים?

אני יגיד לך גם למה אני בכל זאת רוצה לראות בWMP בגלל שיש לי שם DFX זה משפר את עוצמת הקול ושומעים פצצה איתו

אני לא מבין למה זה לא מסנכרן לי את הכתוביות עם סרטי HD כי עם סרטי AVI זה כן מבצע סנכרון

איך אפשר לפתור את זה? בטוח יש פיתרון...

פורסם

תוריד גרסא עדכנית של VOBSUB.

גם ככה ל-WMP אין שום קשר לכתוביות, הוא לא מודע לקיומן והם מודבקות "עליו" עם ה-VOBSUB.

פורסם
  • מחבר

שמע אחי הורדתי חבילת מקודדים של KLITE והיא כוללת בתוכה את הVOBSUB

עכשיו ניסיתי להפעיל בWMP ועדיין אין סנכרון...

מה צריך לעשות?

פורסם
  • מחבר

אני מרפיץ את ההודעה כי עברו כמעט 24 שעות....

סליחה על הנודניקיות פשוט זה דחוף לי

פורסם

אם התקנת Klite, אתה אומר לקבל איתה את מדייה פלייר קלאסיק, שיודעת להפעיל יופי HD.

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד קיבלתי את מדיה פלייר קלאסיק והיא באמת יודעת להפעיל יפה מאוד HD עם התרגום

אבל אמרתי שאני רוצה לנגן את הסרט בWMP כי שם יש לי פלאג אין DFX שמפר את איכות השמיעה

איך אפשר לראות את הסרט עם הכתוביות בWMP?

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את ההודעה מכייון שעברו מעל 24 שעות מהתגובה האחרונה שלכם...בבקשה קצת תשומת לב...

פורסם
  • מחבר

נו מה חברה? אף אחד לא מוכן לעזור? כולה לעזור לי בWMP למה הוא לא מסנכרן כתוביות בסרטי HD?

פורסם

נוספה לך אזהרה על הקפצה

פורסם
  • מחבר

למה? מותר לי להקפיץ הודעה אחרי 24 שעות לא?

פורסם

לא עברו 24 שעות בין 2 ההודעות האחרונות שלך ואל תספים את התארד, אם יש לך משהו להגיד בנוגע לחוקים תשלח לי במסרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים