פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדיםאבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUBמה הבעיה?אני מצטער מראש אם לא פה אני אמור לפרסם את הבעיה פשוט פרסמתי בתמיכה טכנית ואמרו לי שזה תוכן לא חוקי לא מבןי למה....
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר שכחתי לציין שמדובר בקובץ MKV הוא HD ומשום מה הוא לא מבצע את הסנכרון למרותצ שבסרטים אחרים הוא כן עושה סנכרוןמה שעשיתי זה פתחתי אותו עם MP2PLAYER והדבקתי את התרגום אבל אני רוצה לראות אותו בWMP מה עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אני רוצה להמליץ לך על תוכנה שנקראת KMPlayer.התוכנה תומכת בקבצי MKV והיא גם מציגה כתוביות.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תשתמש בVLC/MEDIA PLAYER CLASSICותשנה את השם של התרגום.נגיד של הסרט הוא sleepaway.mkvאז תרגום יהיה sleepaway.srt או כל פורמט אחר.עדיף להשתמש בVLC ולטעון שם את הכתובית וזהו.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר אבל למה הWMP לא מסנכרן עם קבצי MKV? בXP הוא כן סנכרן לי.....אני בכל זאת רוצה לראות בWMP מה עושים?אני יגיד לך גם למה אני בכל זאת רוצה לראות בWMP בגלל שיש לי שם DFX זה משפר את עוצמת הקול ושומעים פצצה איתואני לא מבין למה זה לא מסנכרן לי את הכתוביות עם סרטי HD כי עם סרטי AVI זה כן מבצע סנכרוןאיך אפשר לפתור את זה? בטוח יש פיתרון...
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תוריד גרסא עדכנית של VOBSUB.גם ככה ל-WMP אין שום קשר לכתוביות, הוא לא מודע לקיומן והם מודבקות "עליו" עם ה-VOBSUB.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר שמע אחי הורדתי חבילת מקודדים של KLITE והיא כוללת בתוכה את הVOBSUBעכשיו ניסיתי להפעיל בWMP ועדיין אין סנכרון...מה צריך לעשות?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר אני מרפיץ את ההודעה כי עברו כמעט 24 שעות....סליחה על הנודניקיות פשוט זה דחוף לי
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אם התקנת Klite, אתה אומר לקבל איתה את מדייה פלייר קלאסיק, שיודעת להפעיל יופי HD.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר נכון מאוד קיבלתי את מדיה פלייר קלאסיק והיא באמת יודעת להפעיל יפה מאוד HD עם התרגוםאבל אמרתי שאני רוצה לנגן את הסרט בWMP כי שם יש לי פלאג אין DFX שמפר את איכות השמיעהאיך אפשר לראות את הסרט עם הכתוביות בWMP?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אני מקפיץ את ההודעה מכייון שעברו מעל 24 שעות מהתגובה האחרונה שלכם...בבקשה קצת תשומת לב...
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר נו מה חברה? אף אחד לא מוכן לעזור? כולה לעזור לי בWMP למה הוא לא מסנכרן כתוביות בסרטי HD?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים לא עברו 24 שעות בין 2 ההודעות האחרונות שלך ואל תספים את התארד, אם יש לך משהו להגיד בנוגע לחוקים תשלח לי במסרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.