עבור לתוכן

בעיה : ה cpu עובד על 100% לא במאמץ!

Featured Replies

פורסם

הי

יש לי מחשב ישן :

cpu intel p4 2ghz

motherboard asus p4s533 vm

768 mb ddr1 pc2100

agp video card riva tnt 64mb

כאשר המחשב במנוחה ללא שום משימה ברקע לפי מנהל המשימות המעבד במאמץ של 100%

מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני פותר את זה?

פורסם

בדוק במנהל המשימות מה התוכנית שעושה את זה..

אם אתה לא מוצא תעשה התחל הפעלה

msconfig

כנס ללשונית האחרונה (אתחול) ותבטל את כול התוכניות שעולות עם המחשב

תן לו לעשות ריסטרט ותראה אם הבעיה נפתרה...

פורסם
  • מחבר

בדקתי ומה שעושה את זה זה המנהל משימות עצמו הוא לוקח 99%

פורסם

לא נשמע הגיוני כלל...

תריץ בדיקה לגלוי וירוסים/ספייוור

פורסם
  • מחבר

לא הגיוני שיש וירוס התקנתי חלונות לא מזמן ומאז המחשב לא חובר לאינטרנט או לגורמים עויינים

פורסם

ניסית לבטל תוכניות עולות ?

פורסם

לא הגיוני שיש וירוס התקנתי חלונות לא מזמן ומאז המחשב לא חובר לאינטרנט או לגורמים עויינים

בלי שום קשר וירוס לא חייב לשבת במחיצה של הווינדוס

מה איכפת לך? תריץ בדיקה...

פורסם
  • מחבר

אני אריץ בדיקה

ביטלתי את כל התוכניות זה לא עזר

תודה חברים

אני אעדכן אחרי שאני אסיים עם הבדיקה[br]פורסם בתאריך: 14.10.2008 בשעה 15:53:41

הבעיה נפתרה!

פירמטתי והתקנתי גירסא אחרת של חלונות עבד בובה

תודה רבה על כל העזרה[br]פורסם בתאריך: 14.10.2008 בשעה 16:32:23

קבלו תיקון

הבעיה עדיין קיימת

מה שלוקח את כל העיבוד זה

system idle process

באמת שאני לא מבין את זה...

פורסם

רקשניה

זה ש- system idle process לוקח 99% זה תקין לחלוטין. זה לא באמת תהליך שרץ, זו פשוט הצורה של מנהל המשימות לדווח שהכל תקין.

אבל! אם בטאב "ביצועים" (performance) שבמנהל המשימות רואים שבאמת המעבד עובד על 100%, אז אכן משהו פה לא בסדר. אתה יכול לבדוק שוב ולדווח?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שמצאתי את הבעיה ניסיתי להתקין אנטי וירוס nod32 מה שגרם למעבד להשתגע משום מה

אחרי פירמוט נוסף שמרט הרבה עצבים התקנתי הכל חוץ מהאנטי וירוס ועכשיו זה בסדר

מה שגם ה אנטי וירוס מקודם פגע לי בדרייבר של הכרטיס קול ללא אפשרות תיקון כך שפירמוט היה בלתי נמנע

אם יהיו התפתחויות חדשות אני אעדכן

תודה לכל העוזרים

פורסם

רקשניה

זה ש- system idle process לוקח 99% זה תקין לחלוטין. זה לא באמת תהליך שרץ, זו פשוט הצורה של מנהל המשימות לדווח שהכל תקין.

אבל! אם בטאב "ביצועים" (performance) שבמנהל המשימות רואים שבאמת המעבד עובד על 100%, אז אכן משהו פה לא בסדר. אתה יכול לבדוק שוב ולדווח?

פותח הת'רד נראה לי שאתה מתבלבל שים לב למה שהוא רשם

פורסם
  • מחבר

אוקיי אולי לא ציינתי שבדקתי לפי התגובה המצוטטת ובאמת בלשוניה performance יש 100% עיבוד בגרף

לכן משהו באמת לא היה תקין

פורסם

הכוונה כאן ? (תמונה מצורפת)

אם שם מופיע 100% אז יש בעיה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. באמת כדאי שתבדוק שוב לפי התמונה שליאור שם, רק כדי לוודא סופית.

ב. אם אכן זהו המצב, אז קשה לי להאמין שמדובר ב-system idle process שלוקח 99%. יכול להיות שזה malware כלשהו שמסווה את עצמו בתור התהליך הנ"ל עם שם דומה. אני ממליץ שתמצא מנהל משימות חלופי כגון process explorer שמציג עץ תהליכים קצת יותר מפורט כך שאתה יכול לראות בדיוק איזה תהליך עושה מה, ומי בדיוק מריץ אותו (קובץ כלשהו או תהליך אחר). כך תוכל לזהות בדיוק מה הבעיה, בין היתר על ידי "חוות דעת שלישית", לא להסתמך רק על הכלי הפנימי של חלונות.

עוד משהו: אם אתה חושד שזה ה-NOD, אז תמנע ממנו לעלות ותראה אם זה עבד. אם זה אכן ה-NOD אז הייתי ממליץ לחכות קצת, יכול להיות שיש לו עדכונים להוריד (או משהו כזה) והוא עושה את זה בדיוק אחרי שהתקנת אותו, והוא יפסיק לבד. אם יש לך מערכת יחסית ישנה אז הורדת עדכונים וסריקות ראשונות עלולות לקחת כמה ימים (במיוחד אם אתה מפריע לזה כל פעם מחדש). מנסיוני, NOD32 זו לא תוכנה שעושה בעיות, שווה לתת לה צ'אנס.

פורסם

מועבר לפורום תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים