עבור לתוכן

בזק בין לאומי 014

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה האימל שלהם לשירות לקוחות ?! או מכירות או כל האלה שמתקשרים אליך שאתה רוצה לעזוב ?

אין באתר שלהם אף אימל שום כלום. רק טופס פניה דרך האתר שלא עובד !

הם מעצבנים אותי לאללה :pissed: אני לקוח שלהם כבר שנתיים , במגה וחצי ב29 שקל לחודש ללא התחייבות ,

ושנה שעברה איך שנגמרה שנה פתאום אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל , והתקשרתי והתעצבנתי עליהם והם התנצלו ושינו לי לעוד שנה בלי התחייבות ב29 שקל

ועכשיו עוד פעם אני רואה שחייבו אותי ב50 שקל לחודש הבא. כאילו מה חושבים שאנשים מטומטמים ? באיזו זכות גובים ממני יותר כסף בלי להודיע.

ועוד בזמן האחרון האינטנרט שלהם כזה גרוע שאני חושב על לעבור לחברה אחרת בכלל. אני לא מחוייב להם לכלום אז למה לא להתקשר לשאול איזה מסלול אני רוצה ? למה לחייב אותי ביותר כסף כאילו שאני איזה טמבל. והם גם הורידו את כל האימלים מהאתר. לפני שנה שלחתי אימל לאיזה מנהלת שם אימל נזעם , תוך שניה היא חזרה אליי. עכשיו יש איזה טופס מעפן באתר שגם לא עובד...ונותן שגיאה ! וגם הם לא עונים לטלפון בכלל החג , מעצבן מאוד...מישהו יודע מה האימל של איזה מנהלת קשרי לקוחות שם ? שירות לקוחות משהו ?

פורסם

אני לא מאמין שרק עכשיו על סף שנת 2009 גילית את הטריק של סיום תקופת התחייבות והכפלת סכום החיוב..

הטריק הזה כולכך נדוש כבר...

פורסם
  • מחבר

אבל זה כל הקטע שאני לא בהתחייבות בכלל. אני אצלהם שנתיים בלי התחייבות בכלל. יכול לעזוב מתי שבא לי. אבל בכל זאת זה מבצע של 29 בחודש. ואז אם אחרי שנה אני לא מתקשרהם משנים את זה ל50 שקל ? שנה שעברה עשו לי את זה והתעצבנתי והם זיכו אותי. אבל שנה אחרי גם הם עושים את זה? נראה לי המחשבים שלהם עושים את זה בצורה אוטומטית. ומעצבן שהם הורידו תאימלים. כאילו גם אי אפשר להתלונן ? הם נותנים לך בטופס המקוון הזה הכי הרבה לרשום 4 שורות..אם אתה רושם יותר יש הודעת שגיאה. כאילו לא רוצים שאנשים ישלחו אימלים ? ואז כולם צריכים להתייבש בטלפון ? זה נראה לי עברה על החוק. באיזה זכות הם גובים לי יותר כסף מהאשראי בלי לשאול אותי ? ועוד שאני בלי התחייבות בכלל ? כל התקלות ששהיו להם בזמן האחרון + ירידה באיכות שירות לקוחות אשכרה ז"בל

פורסם

אז הכי פשוט בעולם.. תתקשר אליהם תגיד להם את כל מה שכתבת כאן ( שדרך אגב אתה צודק ב1000 אחוז) ובסוף אתה מוזמן גם להגיד להם שאתה מעוניין להתנתק בזה הרגע ואתה לא רוצה לשמוע מהם יותר לעולם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים