עבור לתוכן

התלבטות לפני קניה בין 2053BW ו-2043BW מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו....

אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...?

תודה .

פורסם

ה-2043BW עדיף על ה-2053BW בגלל אפשרויות לכיוון הגובה שלו שאינן בנמצא באחרון. שניהם מתומחרים בסביבות ה-950 ש"ח. אבל למה לוותר בשביל 100 ש"ח על 2" ב-2243BW. במשחקים מקבלים אותם ביצועים (יש להם אותה רזולוציה 1680X1050) וב-22" הגודל משפר את התמורה לגיימר. יותר קל לקרוא ב-22" טקסט שהוא גדול יותר בברירת המחדל ב-22".

במידה ומדובר על העדפה לכיוון של שימושי טקסט ממושכים עדיף ללכת על ה-Samsung 971P מבוסס ה-S-PVA שעולה 1480 ש"ח בנועה. האחרון נותן איכות תמונה משובחת משמעותית ממסכים מבוססי פאנל TN בזכות פאנל אחיד יותר, דיוק צבע טוב, ניגודיות גבוהה לטקסט ולתכני וידאו בפורמט לא-רחב. יש לרשותך ביקורת בנעוץ אודות המסך וכמו כן מדריך מסכם אודות מסכי LCD.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המפורטת...

אבל אני ממש לא קרוב להיות גיימר ומסך 22 גדול מדי לדעתי למרות שהמחיר שלו משתלם מאוד.

עיקר העבודה שלי עם המחשב זה אינטרנט ( הרבה טקסט ),סרטים ועבודה עם מכונות וירטואליות.

לגבי הסמסונג שהצעת ראיתי עליו ביקורות וידוע לי שהוא טוב אבל אין לי את הכסף הזה להשקיע.

בוא נגיד שמבחינת איכות צפיה ותצוגה של המסך מה יהיה עדיך מבין השניים שאני מתלבט?

בלי לקחת בחשבון שאחד מהם ניתן להגבהה.

תודה.

פורסם

כל מסכי ה-TN דומים פחות או יותר באחידות פאנלים וזוויות צפייה. גם בצבעים לא צפוי להתקבל שוני דרמטי, כאשר יש מכלול צבעים סטנדרטי בכל מסכי ה-20" וה-22" שהוזכרו.

לעבודה מקבילה עם מכונה וירטואלית יותר נוח לעבוד במסכים רחבים. אני חושב שהכי כדאי לבחור לסוג שימושים זה ב-24" כמו Samsung T240 בגלל שטח עבודה גדול משמעותית, ולא ב-22" או 20" רחב, אבל כמו שאמרת יש לך מגבלת תקציב.

פורסם
  • מחבר

מה אתה היית לוקח מבין השניים?

פורסם

אני הייתי הולך על ה 2043

פורסם
  • מחבר

בגלל שאפשר לסובב ולהגביהה אותו או מסיבה אחרת?

פורסם

הוא הרבה יותר נוח לדעתי, וגם עוד כסף (אני לא יודע כמה ומאיפה אתה הולך לקנות) בכל מקרה, 5ms ו 2ms אין כמעט הבדל...

תראה אני קניתי לפני חודש 2243, הייתה לי את אותה התלבטות, והסידרה של ה43 (צריך להיות אותו דבר גם ב20...) מומלצת בכל מקום, אני לא מתחרט על זה...

אגב לא יודע למה ככה זה לא פה, אבל יש מקומות בחול שה 43 עולה יותר. רק שתבין.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה קונה מSKYPC

טוב אז כנראה שאלך עליו.

המון המון תודה על התגובות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים