פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר השאלה היא האם הנתונים האלה אמינים וזה באמת נותן את התפוקה שלו, נקווה שכן.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים גם אם הוא נותן 100זה יהיה קטלני בישבילך אתה שם אותו מטר מהריצפה בצד הקיר של הדלתאו אפילו מול הדלת ....הוא יקלוט את הדלת נפתחת גם ב100אבל אם רשום 140 אני מאמים שזה 140...
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר אני לא רוצה לשים את זה מול הדלת כי ברגע שיפתחו את הדלת יראו אותה, אני רוצה שהיא תשב בצד ותהיה כמה שפחות נראת לעין.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים תשים על התקרה לא נראה לי שמישהו אי פעם חשב לשים משהו כזה מהתקרה לא מכיר אנשים שאיך שהם נכנסים לאנשהו הם משתסכלים על התקרה אבל זה רק ב גדר המלצה לא באמת מבין משהו בזה
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר נראה רעיון נחמד אני אתייעץ עם החנות כבר אולי הם מבינים משהו בנושא. עריכה: בעצם לא רעיון טוב, מלמעלה של הדלת יש פתחון קטן וברעי שיציצו דרכו יגלו את החיישן.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר אי אפשר זה לאורך כל הדלת והיא ארוכה :s05:חוץ מזה לא משנה מה צבע החיישן נירא לי הוא לא כזה קטן והוא יבלוט.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים חחח... לא יגלו שום חיישן, זה ברדיוס 2 מילימטר... (החיישן עגול וקטן)תעשה חיישן אור פשוט, או לחצן קטן מאוד, זה 4 שח מקסימום, ושים את גלגל האופנוע עליו, אם החיישן פתאום מרגיש אור, או שהלחצן השתחרר, אז מישו הזיז את האופנוע... מעגל פשוט מאוד...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אז מה אם הוא בולט הוא אלחוטי מי יוכל לגעת בו מה אתה חושב שזה אור יום ? אי אפשר לעשות רעשש וחוץ מזה הוא לא חוטי ככה שאני לא מבין מה אתה דואג הוא מול הדלת אם הדלת נפתחת הוא מזעיק זה הכול .. פשוט מאוד ותאמין לי אנשים לא חושבים על אזעקה במחסנים וכאלה..וזה בדוק!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.