עבור לתוכן

עכבר אלחוטי נטען לעבודה ממושכת

Featured Replies

פורסם

שלום.

מחפש עכבר שיהיה:

אלחוטי.

נטען-הכי חשוב לי שיחזיק המון זמן בין טעינה לטעינה כי השימוש הוא 5 שעות ביום.יש לי אחד ועקב כך שאני שהשימוש בו הוא אינטנסיבי והוא לא נטען כל שבועיים אני מחליף סוללות .

פחות חשוב לי ה dpi שלו כי אני לא גיימר ולא משחק משחקים בכלל.

תקציב בין 200 ל450 אם חורג מהתקציב עדיין אפשר לציין.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הG7 של לוגיטק מגיע עם 2 סוללות ככה שאפשר להחליף ביניהן כל הזמן ואתה אף פעם לא נתקע.

פורסם
  • מחבר

תודה לגבריאל ולמנהל פורום ווינדוס.

הmx רבולושן יקר אבל לפי הדיווחים ממשתמשים בזאפ עונה בדיוק על הדבר שאותו הכי חיפשתי- זמן ארוך בין טעינה לטעינה.

הg7 לעומת זאת כמעט כולם מתלוננים על עניין ההטענה.

אשמח לעוד הצעות.

פורסם

יש את Logitech MX1000 שמעט יותר זול מה-Revolution.

פורסם

תודה לגבריאל ולמנהל פורום ווינדוס.

הmx רבולושן יקר אבל לפי הדיווחים ממשתמשים בזאפ עונה בדיוק על הדבר שאותו הכי חיפשתי- זמן ארוך בין טעינה לטעינה.

הg7 לעומת זאת כמעט כולם מתלוננים על עניין ההטענה.

אשמח לעוד הצעות.

אני לא הייתי מסתמך על ביקורות ממשתמשים ב-ZAP, כבר הייתה כתבה עליהם שרוב הביקורות מפוברקות

תנסה לחפש ביקורות על העכברים שאתה מעוניין בהם בגוגל

אם אתה עובד בצורה ממושכת על המחשב אולי עדיף שתשקול לקנות עכבר חוטי

פורסם
  • מחבר

אני לא הייתי מסתמך על ביקורות ממשתמשים ב-ZAP, כבר הייתה כתבה עליהם שרוב הביקורות מפוברקות

תנסה לחפש ביקורות על העכברים שאתה מעוניין בהם בגוגל

אם אתה עובד בצורה ממושכת על המחשב אולי עדיף שתשקול לקנות עכבר חוטי

תאמין לי שגם אני מעריך שהביקורות שם לא "מקצועיות גרידא",לכן השיטה שלי היא להסתכל במקומות כאלה רק על החסרונות הטכניים או המקצועיים כביכול ולא:"חוץ מהמחיר מושלם",ולחפש משהו שחוזר על עצמו.

לגבי חוטי היה לי המון זמן ולא הייתה לי בעיה עקרונית איתו ,רק שהחוט אחורה היה נתפס בחלק האחורי של המגש כל 10 שניות בערך והעכבר -אי אפשר היה להזיז... פשוט היה מוציא אותי מדעתי.

כל העניין עם גוגל ודאי שעצה מצויינת ,רק שהפנייה בפורום הייתה בדיוק למטרה זו -כדי שאוכל לקבל דגמים שאיתם אוכל לחפש.

תודה ואשמח לעוד הצעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים