פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים lipact, שים לב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.בכותרת תהיה ספציפי, לא כללי. "דבר מוזר שקרה לחבר" זה לא כותרת עניינית, אלא הפירוט של מה קרה לו, זו הכותרת. לא מעניין אותנו העובדה שקרה משהו מוזר לחבר שלך, אלא מה שקרה.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים כן, ממש אחריות על מעבד מלפני 5 שנים... עוד רעיונות חכמים ?בכל מקרה, תנסה להריץ CPU-Z ולראות מה הוא אומר שם לגבי דגם המעבד + מה הוא אומר על ה FSB ומכפלת המעבד.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים הייתה תקופה עד לפני כמה שנים שאינטל מכרו מעבדים עם אחריות לכל החיים. הם הפסיקו עם זה אבל יש חנויות שעדיין יתנו את זה.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אחריות לכל החיים = אחריות לשנה אחרי שהפסיקו לייצר את המעבד.זאת אומרת שאין אחריות
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים 1. החבר שלך מקפיד לנקות את המחשב כל כמה חודשים? אם לא- כדאי לפתוח אותו ולנקות.2. תיכנס ל BIOS ותבדוק האם הבאס עובד בתדר של 133 מה"ז.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים הייתה תקופה עד לפני כמה שנים שאינטל מכרו מעבדים עם אחריות לכל החיים. הם הפסיקו עם זה אבל יש חנויות שעדיין יתנו את זה.אנחנו מדברים על AMD, הם אף פעם לא נתנו את זה.ולא צריך לעשות כלום בהתחלה חוץ מלהריץ CPU-Z ולבדוק.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אז רגע רגע שאני יביןאם אני קונה עכשיו C2Q או QX9770 ובעבודה סדירה בלי OC וכול זה אחרי שנתיים הוא שובק ליאו אחרי 5 שנים.. מה אני לא יקבל חדש?אז מה זה האחריות לכול החיים הזאת ?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אז מה אומרים אחריות לכול החיים שמה אחריות לכול החיים?זה לא באמת ככה?רשום בכול מני אתרים ליד המעבדים אחריות לכול החיים וזה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.