עבור לתוכן

חיבור מסך קטן למחשב

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי משהו בקשר למסך שלו ב http://www.razrmods.com/ כשחיפשנו מה לעשות עם V3 מושבת של חבר אבל האתר לא עולה לי...

פורסם
  • מחבר

גם אני עכשיו נסייתי והוא לא עולה .......אולי נפל ?

לא ניראה לי שיש לו בקר למסך הזה למרות שיש מעגל מודפס מאחורה....

אתה חושב שזה בקר?

וגם על זה בקר

יש לו את האזור שמחברים אותו אליו שזה בערך חצי סנטים שיש עליו איזה 40 חיבורים....

אני יצטרך להלחים עם זכוכית מגדלת ומחט

שאגב אין לי בעיה לעשות את זה..

רק שאני ידע מה להלחים לאן חח

לעשות לו כניסת AV אפילו

רק שיעבוד :-\

עריכה:

זה האתר?

http://www.aboutus.org/Razrmods.com

פורסם

אם אין בקר לא בעיה בעזרת 8052 עם זיכרון לעשות את זה... הבעיה שאני לא מכיר את הפרוטוקול תקשורת של ה- LCD הזה ספציפית.

תנסה לשלוח ל- MOTOROLA מייל ואולי ישלחו לך את הפרוטוקול.

להערכתי גם זה מסך מקורי של מוטורולה - דבר שבטוח שלא תמצא את הפרוטוקול שלו מסתובב ברשת...

בנוגע למתקני הטלוויזיות - הם לא יוכלו לעזור לך...

יותר קל וזול לקנות מסך LCD צבעוני באוו גודל שכולל בקר - ולכתוב תוכנה פשוטה במחשב...

פורסם
  • מחבר

ליאור

מה הכוונה שאתה אומר בעזרת 8052 ?

ואיפה אני אמור לחפש את הפרוטוקול שלו?

בגוגל לא יעלו תוצאות אתה חושב?

פורסם

לדעתי (לא בטוח) הפרוטוקול תקשורת של MOTOROLA הוא מקורי שלהם - ה- LCD עם פרוטוקול לא סטנדרטי.

בכל אופן לא מוצא את זה בגוגל...

התוכנה היא פשוטה - ברגע שתדע את הפרוטוקול של ה- LCD - למדת מיקרו ? זאת תוכנה של גג 200 שורות

8052 זה מיקרו מעבד - מחשב "186" זוכר ? זה מיקרו בקר שמגיע כבר עם מעבד - צריך לחבר לו מתנד כמה קבלי סינון ולכתוב תוכנה (הוא יהווה הבקר) ולאחר מכן תוכנה מהווינדוס שתגיד לו איזה נתונים לשלוח אליו ובאיזה צורה... - SPEEDFAN לדוגמה הבקר עולה 50 שקל בערך - תוכנה אני יכול לעזור לך - כמה קבלים- 5 שקל - ולוח עוד 20 שקל...

פורסם

רק אל תשכח שהוא רוצה לעשות מזה מסך stand alone שיתחבר ל- VGA משמע צריך להמיר את האות האנלוגי שיוצא מכרטיס המסך לדיגיטלי.

אה ובקר 8052/8051 גם צריך רכיב זיכרון שיכיל את התוכנה וגם צריך נועל בשביל להפריד בין קווי כתובת/DATA מרובבים וגם צריך מפענח כתובות ומברג wire up וחוטי wire up ותושבות בשביל הרכיבים

מה שאני מנסה להגיד שרשימת ההוצאות לא קטנה.

והדובדבן של הקצפת: צורב - בשביל לצרוב את התוכנה שכתבת לרכיב הזכרון.

פורסם
  • מחבר

בקיצר קרחנה אחושילינג

באמת שלא חייב שיהיה בVGA מיצידי שתהייה לו כניסת AV העיקר שתוכל לחבר לו איה אות לא משנה מה

לזה אני כבר ידאג מהמחשב העיקר שיניע ...

אז ליאור

אם לא מצאת פרוטוקול אתה חושב שזה אבוד ?

פורסם

רק אל תשכח שהוא רוצה לעשות מזה מסך stand alone שיתחבר ל- VGA משמע צריך להמיר את האות האנלוגי שיוצא מכרטיס המסך לדיגיטלי.

אה ובקר 8052/8051 גם צריך רכיב זיכרון שיכיל את התוכנה וגם צריך נועל בשביל להפריד בין קווי כתובת/DATA מרובבים וגם צריך מפענח כתובות ומברג wire up וחוטי wire up ותושבות בשביל הרכיבים

מה שאני מנסה להגיד שרשימת ההוצאות לא קטנה.

והדובדבן של הקצפת: צורב - בשביל לצרוב את התוכנה שכתבת לרכיב הזכרון.

לא לא ולא

8052 מכיל גם חוצץ וגם זיכרון

האות שיגיע דרך ה- VGA יהיה יותר קשה לפתרון - בגלל זה ממליץ על USB

אבירם - אי אפשר לחבר את זה ישירות ל- RCA או בסגנון - זה מצריך "מתמר אותות" יענו מתאם ליצאת RCA מאנאלוגי

אני לא מוצא בגוגל...

אם הרעיון הדליק אותך אז עדיף שתקנה את ה- LCD (לא צבעוני מתחיל מ- 100 ואז חורג מהתקציב, ואני לא מדבר על צבעוני שאם אני לא טועה עולה מעל 200)...

YOUR CALL...

חזרה ל- sashakrik - כל שאר הרכיבים שהזכרת אני יכול לשלוח לו בדואר (ואפילו במעטפה סטנדרטית אחת) אז לא הזכרתי - וגם זה לא עסק יקר -

מרבב כתובות - 15-20

חוטי WIRE - יעלה 10 שקל לכולם

תושבת - 10

ועט WIRE - יעלה כ- 60

עדיין עומד בתקציב...

ואופן החיבור ממש פשוט ולא מסובך - כל תרשים באינטרנט מכיל מעבד ומרבב (בעיקר עם 8052 כי הוא נוח - זיכרון ונועל).

* לגבי הצורב אם צריך לקנות/להכין אז זה יעלה לו יותר... (אבל יש לי... :cool2:)

בהחלט מעודד יזמות צעיר - מזכיר לי את ימי ההנדסאי... :xyxthumbs:

פורסם

כן זה החזיר אותי אחורה בזמן לימי פרוייקט הגמר של הנדסאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים