עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך תקציב לא מוגדר

Featured Replies

פורסם

שלום

אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב.

האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN.

הנה קישור :

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258

ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית??

המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים?

אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS.

אשמח לעזרה וסיוע בנושא.

תודה מראש. ;)

האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???

פורסם

ה-2007WFP האיכותי הוחלף ע"י 2009W/2009WFP מבוססי ה-TN. הדגם 2007FP קשה להשגה ולא מיובא בצורה עיקבית.

לכן המצב הוא כזה שמסכים איכותיים של DELL אשר יש בארץ הם רק שלושה:

2408WFP ו-2709W בגדלי 24" ו-27" בהתאמה מבוססי S-PVA.

3008WFP מבוסס פאנל 30" S-IPS.

ירידת המחירים בולטת בייחוד בדגם 2709W ביחס ל-2707WFP ונראה דגם די משתלם ביחס לגודל שלו במיוחד לחובבי סרטי HD לסוגיהם. יש לו יחס ניגודיות סטטי גבוה יותר מאשר ב-2408WFP.

במקום 2007FP אפשר ללכת על ה-HP LP2065 או LG L2000CP. בשניהם יש פאנלים איכותיים, כאשר ב-LG יש רק S-IPS וה-HP מיוצר עם פאנל VA ו-S-IPS.

פורסם
  • מחבר

הנה מצאתי את ה 2007 ה"רגיל" ללא מסך רחב ב IQPC

השאלה אם הוא כדאי לעומת החדשים יותר.

פורסם

כדאי שתשאל אותם האם הם יכולים לספק לך אותו. היתרון המשמעותי של ה-2007FP לעומת ה-LG ו-HP הנו בחיבורים נוספים שיש בו Composite ו-S-Video, אבל לא רואים בכך כיום יתרון מיוחד, מכיוון שאפשר לרכוש כרטיסי טלוויזיה חיצוניים עבור ממירי SDTV. ל-TV BOX הללו, כגון ה- compro V300, יש יכולות עיבוד וידאו לשיפור תמונה. למסכי מחשב אין יכולות לשיפור איכויות תמונה ממקור המשדר תכנים ברזולוציה נמוכה יחסית ולכן מוקצנים איתם ארטיפקטים בתמונה.

ל-HP יש יתרון על ה-2007FP בניהול הבהירות שלו המבוצע ישירות עם התאורה האחורית ולכן יחס ניגודיות סטטי לא נופל לאחר הפחתת בהירות. יש לו ביקורות חיוביות למדי והוא גם מתאים למשחקים ולכן הייתי הולך עליו. ל-LG אין רכזת USB בשעה של-HP וה-DELL יש רכזת USB. נרשמה לו חוות דעת סובייקטיבית:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363718.0

לכל מסכי ה-20" הללו יש ארגונומיה עשירה לכיווני גובה כולל מצב Pivot.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים