עבור לתוכן

סיפור שלי על מסך דל 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה

Featured Replies

פורסם

ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה:

הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473.

כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04.

כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על התווית (לא מדבקה). החלטתי לגרד את המדבקה הקטנה והופעתי לגלות כי מתחתיה מוטבע על התווית REV A02.

מיד חיפשתי על אחורי המסך את תאריך ייצורו ומצאתי כי הוא יוצר ב- 6.2006. אציין עוד כי המוכר שמכר לי את המסך רכש אותו בוודאות ב- 8.2007 (על פי חשבונית הקנייה שלו שהוא נתן לי במקרה שאצטרך לממש אחריות שעדיין תקפה לקצת פחות משנתיים).

נראה לי, למרות שאיני מומחה במסכים אלה, כי המסך שיוצר ב- 6.2006 לא יכול להיות REV A04 מכיוון שהאינטואיציה שלי אומרת שגרסה A04 רלוונטית למסכים שיוצרו לאחר 6.2006, אבל שוב - איני בטוח לגבי זה.

מה דעתכם? האם יש פה איזה שהוא קטץ' של היצרן ו/או של היבואן.

לבסוף, אני חייב לציין כמה דברים: 1. עד כה אני די מרוצה מהמסך. 2. אני מעדיף כרגע לא לציין פה מי הספק/היבואן שמכר את המסך לבחור שקניתי ממנו כי איני בטוח מה ההשלכות, אם בכלל ומה יענו לי המומחים של פורום זה. 4. קניתי את המסך במחיר בסה"כ טוב יחסית למחיר של מסך חדש מסוג זה.

מה דעתכם?

פורסם

1. תהנה ממנו

2. כן זה יכול להיות, בתור אחד שמכיר את עולם הזה יתכן והמסך יוצר ב2006 ושכב במחסן וכאשר הגיעה הזמנה ביצוע הוראת שינוי REV4

כל מה שאתה מציין מראה על חברה מסודרת מאוד

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני חייב לציין שאין לי כל כך מקום לטענות כי 1. קניתי פה בסה"כ מסך יד שנייה. 2. אני לא פריק של פאנל S-IPS .

מצד שני, אם הייתי פריק של S-IPS אז כקונה יד ראשונה ולא שנייה הייתי מרגיש שניסו להטעות אותי.

מה בעצם ההבדל במסך בין גרסאות A02 ל- A04, האם מישהו יודע?

פורסם

לפי דעתי בשביל לקבל מענה לשאלתך תצתרך לפנות ליבואן או ליצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים