פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אם כך אני חושש שהמחשב שלך כנראה לא תקין. לא ההתקנה של חלונות ולא Ubuntu אמורים להתקע במקום הזה סתם כך.יש לך אחריות על הנייד?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר לצערי לאאבל אחי איך לא טוב הרי הוא עבד לי טוב מאוד עד שעשיתי בררית מחדל לביוסרק קניתי אותו לפני כמה ימים (יד שניה)ורציתי לפרמט מן הסתם אז נכנסתי לוינדוס מחקתי ידנית סרטים וכול מיני קשקושיםואז נכנסתי לביוס עשיתי ברירת מחדל שמתי תכונן תקליטורים שיקרא ממנו ראשון הכנסתי תדיסק של וינדוסהעלתי תהתקנה ואז התחילו הצרות...נראה לי יותר מידי צרוף מקרים שאיך שהוא הגיע אלי פתאום הוא התקלקל
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אם כבר יש לך את הדיסק של Ubuntu, נסה לטעון אותו שוב, ואחרי שמופיעה הודעת השגיאה תן לו איזה 10 דקות, ובדוק אם הוא בכל זאת עלה בסוף.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר כעבור 10 דקות....כלום אחינ.ב ערכתי תהודעה למעלהאולי אפשר לנסות לפרמט דרך דוס
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים הכל תלוי באיזה בקר SATA יש בלוחובאיזה מוד הוא נמצא אתן לך לינק שעזר לי מאד בנייד אייסר שליle011כתב האם הטמעת את הדרייבר של הSATA בדיסק התקנה של הXP?אם לא לא תוכל להתקיןhttp://soulpass.com/2007/11/10/installing-windows-xp-professional-sp2-on-acer-aspire-5315-2153-laptop/יש שם הסברים צעד צעד עשיתי והצליח לי
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים כעבור 10 דקות....כלום אחינ.ב ערכתי תהודעה למעלהאולי אפשר לנסות לפרמט דרך דוסהפרמוט זאת לא הבעיה. הבעיה היא שההתקנה נתקעת.אין לי הצעות אחרות, לדעתי תקול.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר טוב חברה עשיתי ניסיון אחרון והלכתי לפי המדריך שנתנו פה לnlite וכצפוי שום דבר...אז כמה שלא נראה סביר אני נאלץ לקבל את העובדה ש..תקול!
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר מצטער שאני משגע אבל יש איזה משהו שאני יכול לעשות כדי לדעת מה תקול (איזה רכיב בהנחה שמשהו בחומרה תקול ולא תוכנה)לפתוח נושא חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.