פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים טוב אז קוראים לי טל אני בן 17 ואני מעצב בפוטושופ בסביבות השנתיים..אני לא מקצוען אבל למדתי דרך האינטרנט קצת ברמה בסיסית..http://artista67.deviantart.com/מקווה שאהבתם.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים ברוך הבא טלהרמה אמנם בסיסית ויש לא מעט מה לשפר וללטש, אבל הדבר הכי חשוב בשלב יחסית התחלתי זה הוא הגישה והסגנון, ובמקרה שלך ניכר כיוון מבטיח מאוד. הגישה הנקייה, הצנועה והמינימליסטית שמאפיינת אותך ממש מצויינת יחסית לרמה, ובמיוחד יחסית לגיל הצעיר שלך (בגיל הזה יותר מדי אנשים נופלים על סגנון מצועצע מדי ועל טעם רע).יש לך גם חוש טיפוגרפי מצויין, וזה ממש ממש נדיר לגילך ולרמה שלך. סחתיין.אני ממליץ לך להתנסות בתוכנות וקטוריות ולא רק בפוטושופ, האופי, הסגנון וכמובן התוכן של העבודות שלך ממש דורשים את זה.אגב, 3d work היא העבודה הכי חלשה שלך לטעמי. הסגנון של איור מופשט ואקראי שם המון דגש על הרמוניה של צורה וצבע, ואצלך זה מאוד לוקה בחסר ב 2 ההיבטים. לא שיש משהו רע בלנסות אופי קצת אחר עם יותר צבעוניות ו"אקראיות", להיפך - תמשיך לנסות. אבל רואים בבירור שאתה עדיין לא בשל לזה. אני ממליץ לחפש המון מקורות השראה (deviantart מוצף באיורים וקטוריים אבסטרקטיים כאלה, זה לא יהיה קשה) כדי להפנים את הגישה הזאת בצורה יותר טובה.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר תודה על התגובה הזאת, קשה מאוד לקבל כאלה היום.אני באמת לאחרונה מנסה להכנס יותר לתחום של האיור ה"אקראי" כמו שאתה אומרוכן אני נעזר בעבודות של גרפיקאים ידועים אבל פשוט המעבר הזה קצת חד מידי והסגנון הזהלא ממש נתפס אצלי בקלות. כמו כן מגוון המדריכים היום באינטרנט לא ממש יעיל לפחות כבר לא בשביל הרמה שלי שלדעתיקצת מעבר לזה.אם יש לך אתרים מומלצים או אפילו גלריות שיתנו לי השראה אני ממש אשמח.ובנוגע למעבר לתוכנות אחרות, אני באמת התנסתי במספר תוכנות כמו אילוסטרייטור ו3d max אבל אני עדיין לא מספיק מנוסה בהם כידי ליצור עבודות רציניות.תודה על התגובה באמת נותנת מוטיבציה ורצון להמשיך בכל הנושא של עיצוב האתרים.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים פשש ממש מקצועי כל הכבוד.חלקן נראות של מתחילים קצת, ואני משער שעישת אותן בתור התחלה, גם לפי התאריכי העלאה שלהםאבל הרוב מראות שיש לך שנתיים של ניסיון כמו שאמרת.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.