עבור לתוכן

הבאת חבילה מחול וכל מה שקשור במכס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס"

אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ??

והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה:

אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה

א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה

ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר

ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$

ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$

זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

הדרך הכי טובה להביא משהו מחו"ל, זה פשוט לבקש ממישהו שכבר נמצא שם [ ומתכנן לחזור ] לקנות לך את המוצר, לזרוק את כל העטיפות / קופסאות ופשוט לעבור עם זה כרגיל. זאת דרך מובטחת ב-100% (אבל זה אפקטיבי רק למוצרים קטנים - כמו האוזניות שלך).

פורסם
  • מחבר

וזה אפקטיבי אם יש מישהו כזה שנמצא בחול מה שכבר בדקתי ובמקרה הזה אין :kopfpatsch:

פורסם

אתה לא צריך קבלה אפילו.

תדאג שיסמנו כמתנה ויצהירו על ערך של מתחת ל 50 דולר, ואתה מסודר.

פורסם

רק לידע כללי,אפשר להביא מחול מוצרים בשווי של עד 200$ בלי בעיה.

למען הגילוי הנאות-אני הבאתי אוזניות ב120$ ולא שילמתי כלום על מכס

פורסם

וואלה אני הבאתי סינטיסייזר ענק שעולה 3000 דולר ואף אחד לא דיבר איתי בכלל...עברתי עם זה ועוד העלתי את זה למטוס....

פורסם

לא בטוח ב100% אבל לחיילים בודדים אין מכס אז אם אתה מכיר חייל בודד זה יכול לעזור,

אני לא בטוח שזה נכון אבל כך שמעתי

פורסם

רק לידע כללי,אפשר להביא מחול מוצרים בשווי של עד 200$ בלי בעיה.

למען הגילוי הנאות-אני הבאתי אוזניות ב120$ ולא שילמתי כלום על מכס

200 דולר זה שאתה נוסע לחו"ל בעצמך ומביא עליך, כלומר, ייבוא פרטי.

בייבוא אישי, שאתה מזמין מוצרים מחו"ל דרך הדואר, הגבול הוא 50 דולר עד לדרישת מכס/מע"מ

אם עברה לך חבילה של 120 דולר- יש לך מזל, וזה אחלה.

וואלה אני הבאתי סינטיסייזר ענק שעולה 3000 דולר ואף אחד לא דיבר איתי בכלל...עברתי עם זה ועוד העלתי את זה למטוס....

אם זרקת את הקופסה וכו', אף אחד לא ידבר איתך.

בתכל'ס, גם אם תלך מסלול האדום במכס כנראה אף אחד לא יבדוק.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על מקרה שאתה מביא בעצמך את המוצר...(שאתה יורד מהמטוס עם המוצר בתיק והולך הביתה ;D)

אלא על מקרה שזה מגיע במשלוח לארץ . יש עוד דברים שאאני צריך לדעת על איך לעקוף תמכס חוץ ממה שהזכרתי קודם?

פורסם

תקרא טוב (לא עובד פה 'תקשיב טוב' :lol:):

אם אתה מדבר על שליחה מרחוק, ולפי הבינותי העניין בזה מדובר ולזה אתייחס, תבקש שיסמנו כמתנה ותבקש שלא יציינו עלות המשלוח אלא רק המחיר ותארגן "הנחה" על הנייר שהמחיר ייצא לך כביכול מתחת ל-50, באם לא אז זה ייחכה לך בדואר באותו המקום והסניף פשוט תשלם כמה שקלים, לא קריטי כ"כ, אל תפחד לא תצטרך לנסוע לת"א למכס ולא נעליים, תצטרך לשלם לפקיד בסניף שלך את הסכום והוא ייתן לך על המקום ת'חבילה, כל החבילות עוברות מכס ולא משנה מה השווי שלהם, פשוט הפטורות מקבלות חותמת "פטור ממכס", ואלו שלא מצמידים להם נייר עם הסכום הנדרש אותו אתה משלם במעמד קבלת החבילה בדואר.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רעיון טוב. רק שאלה אחרונה האם אני גם משלם מעמ??

פורסם

לא. :)

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה לכולם מחר אני פותח מאסטר קארד וקונה תאוזניות :)

פורסם

אגב איזה אוזניות ומאיזה אתר ?

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים