פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר?כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרטהנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגליםלקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה.תודה לעוזרים!
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים עמוד המוצר באתר היצרן:http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=39כתוב (בצורה עילגת): Input Interface:Digital Interface: HDMIAnalog Interface: D-SubVedio:CVBS/S-vedio/Y,Pb,PrCVBS זה Composite (חיבור RCA בודד). Y, Pb, Pr זה Component (שלושה חיבורי RCA). יש גם S-Video.מכשיר TV Box יעשה עבודה יותר טובה בלהמיר את האות מהממיר (שמוציא רזולוציה מאוד נמוכה) לאות שהמסך יודע לקבל.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר תודה על התשובה ידידי.אז היית ממליץ לקנות מסך של Chimei 22 רגיל ,שזה עולה בסביבות 900.ובנוסף TV BOX שעולה בסביבות ה 300?כי בעיקרון זה יוצא אותו מחיר.רק פחות סירבול.ואם כבר ב TV BOX עסקינן.תמליץ לי על אחד טוב?תודה מראש
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מכשיר מומלץ הוא ה-Compro V300.אם אין לך בעיה עם המחיר זו בהחלט יכולה להיות אופציה טובה מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר כן .די הפתיע אותי המחיר.השאלה אם מכשיר זול יותר יעשה תעבודה.סך הכל המחיר הוא מאוד משמעותי אחרת מראש הייתי הולך גם על מסך יקר יותר.מכיר tv box בסביבות 300 ומטה שנותן איכות סבירה?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר וואלה אחי.אז נקשיב לעצתך.ובמסגרת המגבלות התקציב אקנה את ה CMV-222H
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.