פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אני רוצה לקנות 20 לדים של CIE2/7,000=12,000mCD 25DEG 3.2-3.3V PURE GREEN 515-525nmכמה נגדים אני צריך או נגד אחד שיהיה מספיק חזק?ואם אני יוכל לחבר אותם ברצף ?מאיזה חלק אני יוכל לקחת חשמל ?(זה בטח יקח יחסית הרבה חשמל )
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים כדי לקבוע איזה נגד אתה צריך , צריך לדעת לאיזה מתח אתה הולך לחבר אותם.לכן ספק מידע לגבי רמת המתח כדי שנוכל להגיד לך איזה נגד מתאים .מז''א לחבר אותם ברצף?ומז''א ואיזה חלק אני יוכל לקחת חשמל?לאן אתה ביכלל רוצה לחבר אותם ?נ.בזה לא יקח הרבה ביכלל !
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר נגיד אני יחבר את זה לבטריה של 9V כמה זמן זה יעבוד אם בכלל ?אני די פוחד לחבר את זה לספק כי הוא יקר ואני לא רוצה לקחת סיכון
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים לבטריה של 9 ולט?זה בקושי יעבוד יום חח...אל תגכיד לי שאתה רוצה לשים את זה במחשב.......אם אתה רוצה לשים את זה במחשב תגיד!כדי שאני יוכל לדעת מה אתה רוצה לעשות ולהדריך אותך שלב שלב*חיבור לדים למחשב היא פעולה מאוד פשוטה גם לכאלה שלא יודעים ממש להיתעסק עם זה...הסיכון היחידי שיש הוא שאתה תשרוף את הלדים מעבד לזה לא יקרה.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר כן אני רוצה שזה יהיה במחשב אבל אני פוחד לסכן את הספק שלי 650TX (אבל אם אין ברירה נחבר )אגב אפשר גם עם מצבר לא חחחח בעיקרון אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים נגד אחד או כמה לחבר את כל זה בחיבור טורי (כמו שיש במדריך אני פשוט לא מוצא את זה כרגע) מצאתי נגיד משהו בסגנון הזה --מפסק- נגד -נורה -נורה-.... ככה 20 נורות ואז לסים את המעגל החשמלי (אם אני ישים פה קבל זה יכול לשפר את הזרם שיהיה יותר יצב ) רציתי לדעת נגד של כמה אוהם אני צריך כדי לחבר ברצף 20 נורות 3.2-3.3V ? כל זה אני יחבר בחוטים ארוכים שאני יוכל לעצב כראות עיניי זה התוכנית שלי
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אם תחבר יותר מדי לדים זה יעמיס על הנגד והוא ישרףשוב עולה השאלה לאיזה חיבור אתה רוצה לחבר את זה ? 12 ולט או 5 וולט ?אין ביכלל סיכון בחיבור כמו שאמרתי מקסימום ילך הלדים.....אתה יודע מזה חיבור מלוקס?
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים הכי טוב זה חיבור במקביל דרך ה5 וולט במולקס.אתה מוציא מהחיבור חוט שמתחבר ל20 נגדים של 150 אום שכל אחד מתחבר ללד שמתחבר ל0 במולקס.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים 150 אוהם יתן אור חלש! 100 אוהם בהחלט עדיף בישביל מקסימום ניצול ... אם העסק מתחבר ל5V כמובן...
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר כן ברור שאני יודע מה זה מולקס החיבור המרובע הלבן פה רואים מולקס זכר מקדימה ונקבה מאחורה העניין הוא שאני לא יודע כמה V יוצא מאיזה חיבור אף פעם לא התעמקתי בזה כי אין צורך פשוט כדי לחבר חלקים רגילים וחוץ מי זה אל תדאג לחיבור תגיד לי לאן לחבר ואני יחבר
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים לפי ויקיפדיה: צהוב 12 וולט אדום 5 וולט ושחור זה אדמה. ואם הלד הוא 3V ו20 מילי אמפר (זה הרגילים) אז צריך נגד של 100 אום צודק סליחה התבלבלתי ובדקתי לפי הנוסחא וגיליתי שצדקת... סבבה אז ככה: מהאדום לנגד 100 אום ללד לאחד השחורים. עכשיו עדיף הכל במקביל זאת אומרת שצטרך כמו לדים ששוה לכמות הנגדים ואז תחבר את כולם במקביל למולקס. בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר לא ממש נראה לי לעשות במקביל רק בגלל שיהיה לי פחות נוח לסדר את הלדים ושתים עוד חוטים זה לא ממש נוח וטוב לזרימת אויר תקינה .אני לא מבין למה אני לא יכול לשים קבל - נגד מתאים- לד -......?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תראה בישביל למנוע סיבוכים מיותרים תקרא את זה....זה יתם לך הרבה ידע שאתה לא יודע ומה שאתה צרילך כדי לעשות עבודה נכונה.http://hwzone.co.il/guides/caseled/אם לא תבין משהו תשאל אני יסביר לך ...
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר דבר ראשון תודה על עזרה שתים איך אני יכול לשלוח באתר פורום הזה הודעות פרטיות אני לא יודע ?(שאני יוכל לדבר איתך aviram20)שלוש בו נראה עם אני יודע לאן זה הולך אני לוקח מולקס מחבר ספק ואז ממנו לוקח שחור ואדום (מה זה - מה זה + וזה בכלל משנה במעגל כזה ?)ארבע אני מחבר קבל (לא אמרת על הזה כלום טוב ,לא טוב )אחריו נגד ? - מנורות לד ברצף , הסידור הזה יעבוד נכון?חמש תראה לי איך לחשב את העוצמת הנגד שאני צריך באוהמים(הנגד יתחבר למולקס) אבל רק תרגילים מתמטיים. זה לא יגרום בעיה הכל ברצף אם הנגד יהיה בעוצמה הנכונה נכון ?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים דבר ראשון תודה על עזרה שתים איך אני יכול לשלוח באתר פורום הזה הודעות פרטיות אני לא יודע ?(שאני יוכל לדבר איתך aviram20)שלוש בו נראה עם אני יודע לאן זה הולך אני לוקח מולקס מחבר ספק ואז ממנו לוקח שחור ואדום (מה זה - מה זה + וזה בכלל משנה במעגל כזה ?)ארבע אני מחבר קבל (לא אמרת על הזה כלום טוב ,לא טוב )אחריו נגד ? - מנורות לד ברצף , הסידור הזה יעבוד נכון?חמש תראה לי איך לחשב את העוצמת הנגד שאני צריך באוהמים(הנגד יתחבר למולקס) אבל רק תרגילים מתמטיים. זה לא יגרום בעיה הכל ברצף אם הנגד יהיה בעוצמה הנכונה נכון ?תראה למטה ליד הסמל של האיסייקו והמסנג'ר יש סמל בצד שמאל תכוון עליו עם העכבר זה הודעה פרטית תלחץ ותשלח..במלוקס כמו שנאמר לך האדום זה הפלוס השחור זה המינוסזה המתח של ה5V במתח של ה12V זה אותו הדבר רק עם הצהובהבהוב הוא הפלוס של ה12V והשחור ליידו הוא המינוס ....את הנגד שהוא 100 אוהם אתה שם ב5V ואם אתה רוצה לחבר לצהוב והשחור שהוא 12 אתה מחבר עם נגד 470 אוהם...אין ממש חישוביםואים טעם שתשבור ת'ראשתזכור5V 100 אוהם12V 470 אוהםואם הנגד יהיה בעוצמה הנכונה לא תהיה בעיה .
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר אז איזה נגד מתאים ל20 מנורות ברצף מה אתה רוצה להגיד לי שאין הבדל בין 3 לדים ל20 לדים זה לא אמור להשפיע על הנגד?(לעשות כמה חישובים עוד לא הרג אף אחד חחח)מה בקשר לקבל(רכיב אלקטרוני) יש צורך אם זה יעזור אם אני ישים אחד לפני הנגד?(קבל של כמה אני צריך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.