עבור לתוכן

מחשב נייד ב 4000-5000 ש''ח למטרות הבאות

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב ניייד כמובן שישרת אותי עוד 4-6 שנים אפילו.. כמובן שבשנתיים הראשונות אני יוכל להינות ממשחקים בגרפאיקה גבוהה ואחרי זה כבר לא תיהיה לי בעיה בררה להתפשר..יוכל להריץ סרטי HD 1080P על הכרטיס מסך.. ואפילו שהמעבד יוכל להריץ את הרזולוציות הבאות שאחרי (דור, שתי דורות קדימה, לא מתכוון להגזים..)

שהכרטיס קול יתמוך ב6 ערוצים ואיכות סאונד גבוהה כמובן,

דיסק קשיח משהו כמו 500 GB (אם אפשרות להתפשר כי תמיד אפשר לקנות כונן חיצוני)

ובעיקרון שיכיל את הטכנולוגיות האחרונות.

עכשיו השאלה אם כדאי לחכות לארכיקטורה החדשה שתשתמש בQUICK PATH ועוד כמה דברים(כשתגיעה לניידים.)?

וויסטה כבר יש לי חוקי ככה שאין צורך.

לגבי מסך אממ כמה שיותר טוב (:

יש אפשרות חריגה אם באמת כול הדברים שציינתי יוכללו, ו\או שווה לחכות למעבדים החדשים עם הטכנולוגיות החדשות.

תודה

פורסם
  • מחבר

up

מישהו?

פורסם

ACER 5930G

בקטע של ה500GB הרדיסק הגזמת קצת מאחר ולניידים אין כאלה גדלים (רק 320)

המחשב שהצעתי מצוייד בכ.מסך מהיר 9600M ומשתלם ביחס למחיר.

בכל מקרה אם אתה כלכך רוצה מחשב חזק אז אולי תיקח נייד פשוט ומחשב נייח חזק, תקבל 2 מחשבים במחיר דומה.

* אני לא מבין למה לא יכלת לפרסם את זה בפורום מחשבים ניידים, יעבירו לשם את ההודעה עוד מעט.

פורסם
  • מחבר

* אני לא מבין למה לא יכלת לפרסם את זה בפורום מחשבים ניידים, יעבירו לשם את ההודעה עוד מעט.

טעות שלי הסתכלתי על הפורומים ופיספסתי את של מחשבים ניידים משום מה.

ACER 5930G

בכל מקרה אם אתה כלכך רוצה מחשב חזק אז אולי תיקח נייד פשוט ומחשב נייח חזק, תקבל 2 מחשבים במחיר דומה.

אני בכוונה רוצה מחשב נייד חזק כי אני צריך את הביצועים ניידים.

לגבי מחשב נייח יש לי את שלי שהוא משרת אותי מצויין! אבל אני צריך את הכול בניידות.

עכשיו לגבי הטכנולוגיות החדשות- לחכות?

נ''ב המחשב נשמע מצויין, איפה כדי ואפשר לקנות אותו (אם אני יחליט לקנות אותו)

פורסם

up

מישהו?

RaNi,

הקפצה מותרת לאחר 24 שעות בלבד. קרא בבקשה את חוקי הפורום.

אתה מקבל אזהרה שנייה מתוך שלוש.

מחפש מחשב ניייד כמובן שישרת אותי עוד 4-6 שנים אפילו.. כמובן שבשנתיים הראשונות אני יוכל להינות ממשחקים בגרפאיקה גבוהה ואחרי זה כבר לא תיהיה לי בעיה בררה להתפשר..יוכל להריץ סרטי HD 1080P על הכרטיס מסך.. ואפילו שהמעבד יוכל להריץ את הרזולוציות הבאות שאחרי (דור, שתי דורות קדימה, לא מתכוון להגזים..)

שהכרטיס קול יתמוך ב6 ערוצים ואיכות סאונד גבוהה כמובן,

דיסק קשיח משהו כמו 500 GB (אם אפשרות להתפשר כי תמיד אפשר לקנות כונן חיצוני)

ובעיקרון שיכיל את הטכנולוגיות האחרונות.

עכשיו השאלה אם כדאי לחכות לארכיקטורה החדשה שתשתמש בQUICK PATH ועוד כמה דברים(כשתגיעה לניידים.)?

וויסטה כבר יש לי חוקי ככה שאין צורך.

לגבי מסך אממ כמה שיותר טוב (:

יש אפשרות חריגה אם באמת כול הדברים שציינתי יוכללו, ו\או שווה לחכות למעבדים החדשים עם הטכנולוגיות החדשות.

תודה

אף מחשב נייד לא ישאר בחוד הטכנולוגיה במשך 4-6 שנים, ולמעשה 5 אלף ש"ח הם לא מספיקים כדי לקנות את הניידים הבאמת חזקים של היום אפילו.

פורסם

עדיין מבחינת ביצועים הACER נותן מענה טוב יותר ממחשבים של 9 אלף ש"ח שחזקים רק במעבד ולא בכרטיס הגרפי (8600\9300\8700)

פורסם
  • מחבר

אף מחשב נייד לא ישאר בחוד הטכנולוגיה במשך 4-6 שנים, ולמעשה 5 אלף ש"ח הם לא מספיקים כדי לקנות את הניידים הבאמת חזקים של היום אפילו.

את זה אני יודע בגלל זה אמרתי שלגבי משחים מן הסתם אני ישרוד מקסימום שנתיים עם גראפיקה גבוהה.

ואני שואל מתי יצאו המעבדים החדשים לניידים שיהיה לנייד יותר זמן לתת בראש ו\או לשרוד בעתיד.

כמובן שעדיין לא קיבלתי תשובה ???

תודה על העזרה.

פורסם

משחקים חדשים לא ירוצו אפילו עכשיו עם גרפיקה גבוהה על כל מחשב נייד שתוכל לקנות בתקציב הזה.

בכלאופן, המעבדים החדשים לא יצאו אפילו למחשבים שולחניים - אז אף אחד לא יודע מתי הם יצאו לניידים.

פורסם
  • מחבר

בכלאופן, המעבדים החדשים לא יצאו אפילו למחשבים שולחניים - אז אף אחד לא יודע מתי הם יצאו לניידים.

ומתי הם מתכוונים להגיע למחשבים הנייחים?

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני יעדכן את הדיון שיהיה לי תקציב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים