פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים התקנתי וווינדוס חדש וכל החומרות התקנתי חוץ מהתקן קול יש לי מחשב של ibm מישהו יכול להשיג לי תהתקנה זה די דחוף חברה תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אם בקר הקול מובנה ע"ג הלוח אם אז מה שם היצרן והדגם של לוח האם ?אם ישנו כרטיס קול מה היצרן והדגם של הכרטיס קול ?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר אני יודע שהוא מובנה' date='תנסה ת'תכונה הזאת בכל זאת[/quote']לא הבנתי מאיפה להוריד אחי נכנסתי לשם ולא מצאתי מה להוריד ומאיפה
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים תריץ את התוכנה.בעמודה השמאלית תבחר multimedia ואז בתפריט שיפתח תבחר pci/pnp audio ואז יוצג בפניך היצרן והדגם של בקר הקול.עכשיו שאתה יודע את שם היצרן והדגם תוכל למצוא דרייבר באתר היצרן.באם תתקשה בכך רשום כאן את פרטי הבקר ואני אנסה לעזור לך למצוא את הדרייבר.
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר אם תוכל לעזור לי ולהביא לי רק תדריבר זה יהיה מצוין באמת תודה לכם על העזרהAnalog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר תריץ את התוכנה.בעמודה השמאלית תבחר multimedia ואז בתפריט שיפתח תבחר pci/pnp audio ואז יוצג בפניך היצרן והדגם של בקר הקול.עכשיו שאתה יודע את שם היצרן והדגם תוכל למצוא דרייבר באתר היצרן.באם תתקשה בכך רשום כאן את פרטי הבקר ואני אנסה לעזור לך למצוא את הדרייבר.אח שלי אתה יכול לעזור לי למצוא תדרייבר רשמתי לי בהודעה למעלה את הכרטיס קול
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים כנס ללינק הזה:http://www.bioticaindia.com/ad1981bl.htmlתלחץ על DOWNLOAD ואז תועבר לעמוד שבו למטה תצתרך לרשום את המייל שלך ואז ישלח אליך קישור הורדה למייל.בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.