עבור לתוכן

עבודה בארומה, עד כמה זה רע?

Featured Replies

פורסם

סדש באשדוד ברחוב בני ברית. תחנה מגעילה. מיושנת, מתפוררת, מלוכלכת. אין תנאים מינימליים לעובדים. מקבלים רק חולצה. מכנס, כובע ופאוץ צריך לקנות על חשבונך. לא מקבלים החזר במשכורת. על פי החוק עובד חייב לקבל חצי שעה מנוחה לא בתשלום ועוד חמש דקות כל שעה בתשלום. בתחנה אין הפסקות. יש רק שני עובדים במשמרת. אם עובד אחד הולך לנוח, העובד השני נתקע עם גל בלתי פוסק של מכוניות. אפילו לאכול בלתי אפשרי כי אין זמן ומקום. מים צריך להביא מהבית. אין קולר ואם שוכחים מים צריך לקנות שישיה על חשבונך במחיר מלא (אין מחירים לעובדים) או לשתות כמו חסר בית בכיור בשירותים.

היחס לעובדים כל כך מגעיל. יש לנו עובד עם ותק של עשרים שנים בתחנת דלק (עצוב). אדם זהב. בגיל 62 עובד יותר קשה מבחורים בני 22. מתרוצץ כמו טיל בין מכונית למכונית. אפילו לא טרחו לעלות את המשכורת שלו במספר שקלים רק מתוך הערכה. אותו אדם מרוויח מינימום עשרים שנים. רק שתהיו בעניינים התחנה סוגרת 100,000 שקלים ביום ברוטו. לפני החגים לא מקבלים מתנה סמלית. אני בבאג קיבלתי לפני פסח 300 שקלים בתלושים, בתחנה אפילו לא טרחו לתת לעובדים סוכריות ב-10 שקלים.

אם אתם נכנסים לאשדוד דרך הכניסה הצפונית וצריכים לתדלק, תעשו טובה לעובדים האומללים בסדש ותדלקו במקום אחר. יש הרבה תחנות בדרך.

• תגובות 30
  • צפיות 30.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכולם על התגובות!

אני אכן לחוץ בכסף ולמצוא עבודה בשבילי זה בעיה, אבל אני אשתדל להתרחק מארומה.

פורסם

:hizuk:

החלטה נבונה :yelclap:

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני עכשיו בין תיכון לצבא ומצאתי עבודה מושלמת לדעתי.

איש מכירות של ידיעות אחרונות, זה פשוט כיף, כל היום בקניון, במזגן, לא עבודה קשה פיזית.

נכון שרוב האנשים מתלעמים, סתם מציקים, אבל בכל זאת, אחלה של אנשים, אחלה של כסף והכל מעולה :P

רק חבל שהעבודה עצמה לא קלה.

ידידים שלי עובדים בתור פיקולאים, חלק בים חלק בתל אביב [דיזינגוף סנטר, עזריאלי וכו'] וכולם לא אומרים שהעובדה קשה, סתם משעממת, אבל הכסף סביר :]

פורסם

אני עבדתי בארומה, ונפלתי על אחראי משמרת הומו, ומנהל סניף מרוקאי עצבני.

התפטרתי קצת פחות מחודש. :-\

תנסה לעבוד בדילות - בזמנו קיבלתי 28 שקל לשעה.

מכירות,סקרים וכו'...

פורסם

מה זאת אומרת? האחמ"שים תמיד מתחלפים.

גם אצלי יש מנהל סניף מעצבן, לאחרונה היה גל פיטורים לא קטן ונראה כאילו הוא ממציא ומחפש תירוצים לפטר ::)

אני כבר מת לעבוד במקום אחר, אחרי שאני אמצא עבודה חדשה אני אתפטר מיד ממקום העבודה הנוכחי שלי, ארומה :smile1:

דרך אגב, איזה מן דבר זה לחסום בפנינו את האפשרות לאכול בזמן הפסקה רוסטביף וכו'?

מטומטם לגמרי :pissed:

פורסם

אחלה דרך לעלות 15 קילו בחצי שנה...

יש לי חברה שעובדת במקדונלס ואכלת ארוחה ביום והיא אנורקסית (היא עובדת כמעט שנה ).

פורסם

חחחחח איזה ניגודים, מקדונלדס ואנורקסיה...

פורסם

חח אבל זה לא קשור, גם אני בתת תזונה (לפחות זה מה שהרופא מכנה אותי) ואני עובד כבר כמעט שנה במקדונלדס ואני לא עולה במשקל.

איך? דבר ראשון אני אוכל את הדברים הבריאים שיש שם (ותתפלאו יש חח) דבר שני,כנראה לילדה ההיא היה עיכול מהיר כמו של ..

כמה שאני לא יאכל אני לא יעלה במשקל ;D

פורסם
  • מחבר

תצמדו לנושא בבקשה :-X

פורסם

חח אבל זה לא קשור, גם אני בתת תזונה (לפחות זה מה שהרופא מכנה אותי) ואני עובד כבר כמעט שנה במקדונלדס ואני לא עולה במשקל.

איך? דבר ראשון אני אוכל את הדברים הבריאים שיש שם (ותתפלאו יש חח) דבר שני,כנראה לילדה ההיא היה עיכול מהיר כמו של ..

כמה שאני לא יאכל אני לא יעלה במשקל ;D

כן אני יצמד לנושא רק משהוא קטן

אחי הילדה אוכל דווקה את הדברים הלא בראים (כל המק רויאלים למיניהם ).

פורסם

אחלה דרך לעלות 15 קילו בחצי שנה...

:lol:

או לקבל התקף לב קריטי. :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני חושבת אם יש לך רק במחשבים אז תעבוד בחברות תמיכה ששם יש תנאים טובים וגמישות בעבודה, וגם אם תקבל אשרת עבודה מהצבא אז תוכל לעבוד שבוע שבוע.

פורסם

העבודה הכי טובה- מורה פרטי

אין מאמץ פיזי... ועם טיפת שכל אפשר להעמד אמא עצבנית במקום.... אני עובד כמורה פרטי לגיטרה והמשכורת שלי נעה בין 2000-4000 לחודש... מה שהכי טוב הכסף הוא מזומן

פורסם

אני עבדתי בארומה לפני בערך שנה, בשביתה שהייתה בבתי הספר.

עבדתי קצת פחות מחודשיים, בערך ארבע משמרות בשבוע.

המשכורת הייתה מזעזעת(17.8 לשעה), התנאים מזעזעים(הפסקה אחת שבה אתה יכול לאכול רק את הדברים היותר מגעילים) והעבודה מתישה לחלוטין.אתה לא הולך רק להיות קופאי או רק להיות במטבח - אלא לעשות ה-כ-ל:

בשעה הראשונה אתה תקלף ותחתוך בצל(תענוג מפוקפק), שעה אחרי זה אתה תכין תערובות של אייס קפה ואייס קפה דיאט - שעה אחרי זה אתה תחתוך מלפפונים חמוצים ותחתוך את עצמך כמה פעמים בדרך - שעה אחרי זה אתה תפנה שולחנות מהזבל שאנשים משאירים - שעה אחרי זה אתה תיקח הזמנות מאנשים שחושבים שכל העולם מגיע להם(לקוחות ישראלים הם מזעזעים) - שעה אחרי זה אתה תכין את כל הסנדוויצ'ים והחביתות שאותם אנשים ששילמו חצי שקל דרשו ממך מקודם בקופה - תקנח בלהכין קפה ל20 אנשים רצוף ותעשה "סגירה" בה אתה צריך לשלב בין להכין סנדוויצים במטבח ללנקות אותו ולהוציא משם את כל הציוד.

אה, שכחתי לציין - אני הפסקתי לעבוד שם כי במשמרת האחרונה שלי, שעמדתי בקופה - פתאום הרגשתי ב"קנאק" והגב שלי נתפס.

מאז הוא "תפוס", כמעט שנה - וכל הבדיקות לא מגלות דבר.

אז בנוסף לחוויות הנפלאות מהעבודה עצמה יש לי מזכרת נצחית מהזמן שלי שם כל פעם שכואב לי הגב.

אכן אסור לשבת במהלך משמרת - לי היה נוהג שממחיש כמה העבודה קשה - אם הייתי קולט שיש יחסית מעט לקוחות הייתי מבקש ללכת לשירותים - היו נותנים לי, כמובן.

הייתי נכנס לתא, נועל אותו - מוריד את המושב וי-ו-ש-ב.

מוריד את הנעליים והגרביים ומעסה אותן טיפה, ככה בערך 5 דקות.

ואז חוזר כאילו הייתי בשירותים בגלל בעיות עיכול קשות.

זו הדרך היחידה שמצאתי לשבת במהלך 2-5 דקות במשמרת של 8-9 שעות.

מה שכן - אם אתה תעבוד בסניף עם "אנשים טובים" זה ממש כיף ואתה תתחבר אליהם מהר... אין הרבה זמן לתקשר, אבל זה בונוס ואני אפילו די התבאסתי שהייתי צריך להפסיק לעבוד שם כי זה אומר שאני לא אראה יותר את האחלה אנשים שעבדו איתי.

^

סורי על החפירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים