עבור לתוכן

דעה אחרונה על המפרט לפני קנייה תקציב 4500 שח פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אז ככה החלטתי ללכת על המעבד שתי ליבות e8500 +אוברקלוק של החנות

והחלטתי להשקיע בכרטיס מסך 4870 עם 1gb זיכרון . המפרט הוא למשחקים המסך שלי הוא בגודל 22 אינץ.

דעתכם

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤907

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤495

מארז:

Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS

כמות: 1 - מחיר: ¤305

ספק כוח:

SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ¤325

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4

כמות: 1 - מחיר: ¤461

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים

כמות: 1 - מחיר: ¤331

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1630

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ¤0

סה"כ: ¤4564

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4473

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/39fybcka

פורסם

אתה לא צריך צורב?

לגבי הכרטיס מסך אפשר בקלות לקחת את גרסת ה512 מגה

והייתי יורד גם במעבד בשביל עוד 160 מגה הרץ תוספת של 100 ש"ח ועוד אתה (או ליתר דיוק החנות) עושה OC אפשר

בקלות להסתפק בE8400.

פורסם

כאמור אם אין לך מסך גדול אפשר בקלות לחסוך 300 ש"ח רק לגבי כרטיס המסך.

בנוסף יש זכרונות A-Data שעולים כ-350 ש"ח ויהיו לא פחות טובים לאוברקלוק (גם ככה לדעתי תסתפק במקס' 400fsb )

פורסם

לגבי OC מהחנות - אני לא בעד.

ואם אתה כבר עושה OC - מה ההגיון לקחת מעבד כל כך יקר? הרי כל הרעיון ב-OC הוא לקבל ביצועים גבוהים במחיר נמוך ולהשאיר את הכסף לדברים אחרים.

שים לב - אני לא יודע מי שכנע אותך לזרוק כסף לחינם, אבל לקחת HD4870-1GB למסך 22' זה בזבוז כסף אטומי. אין כל הצדקה שבעולם לקחת יותר מ-HD4850, מקסימום את אחת הגרסאות המומהרות - הסברתי בדיוק למה כבר עשרות פעמים.

פורסם

בקטע של ה OC, צודק לגמרי אני גם חושב ככה.

בקטע של הכרטיס אני הייתי מעדיף לקחת את 4870, בכל זאת רזו' של 1680*1050, ברוב המשחקים החדשים אני בטוח שיהיה הבדל משמעותי.

מה שבטוח, 1 GB זה כמו לזרוק את הכסף לפח.

לפי דעתי הוא חוסך פה דיי הרבה כסף עם הכרטיס ככה שהייתי משאיר את הזיכרונות, לך תדע איזה אובר הוא ירצה לעשות בעתיד...

עוד משהו, למה אתה לא משקיע יותר בקירור ? הייתי לוקח פה את הטוניק טאור...

אחרי כל זה ומה שאחרים אמרו פה, אני מאמין שהוזלת את המפרט בדיי הרבה וקיבלת מחשב עדיף.

פורסם

בקטע של ה OC, צודק לגמרי אני גם חושב ככה.

בקטע של הכרטיס אני הייתי מעדיף לקחת את 4870, בכל זאת רזו' של 1680*1050, ברוב המשחקים החדשים אני בטוח שיהיה הבדל משמעותי.

על סמך מה? תראה לי מבחן ביצועים אחד נורמאלי (לא קרייסיס על VHIGH עם מעבד אקסטרים ב-OC רצחני ו-DDR3) שמראה שיפור מורגש בין הכרטיסים ברזולוציות של 22'. זה לא עניין של אמונה.

מה שבטוח, 1 GB זה כמו לזרוק את הכסף לפח.

דווקא פה אתה טועה, ביחוד אם הוא יתעקש לקחת 4870 בסופו של דבר. עם הזמן דרישות הזיכרון רק עולות ו-GPU חזק יגיע מהר מאוד למצב בו נפח הזיכרון יגביל אותו - כבר היום ה-HD4870 מראה שיפור מסויים עם 1GB אך רק ברזולוציות גבוהות בהרבה. פה זה דווקא כן עניין של אמונה :P האם דרישות הזיכרון יעלו מהר יותר מהדרישות מה-GPU... עם ה-HD4850 אני בספק אם זה יהיה המצב. עם ה-HD4870 (שמיותר כאן לחלוטין) הסיכוי גבוה יותר לדעתי, כמו שקרה ל-1950XT-256M שלי שה-256M שלו "חונקים" הרבה לפני ה-GPU כיום.

לפי דעתי הוא חוסך פה דיי הרבה כסף עם הכרטיס ככה שהייתי משאיר את הזיכרונות, לך תדע איזה אובר הוא ירצה לעשות בעתיד...

הזכרונות במחיר טוב אך ההפרש בביצועים בין CL4 ל-CL% הוא זניח ולא מורגש - אפשר לחסוך פה.

עוד משהו, למה אתה לא משקיע יותר בקירור ? הייתי לוקח פה את הטוניק טאור...

כי הפריזר נותן ביצועים די דומים בחצי מחיר.

אחרי כל זה ומה שאחרים אמרו פה, אני מאמין שהוזלת את המפרט בדיי הרבה וקיבלת מחשב עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים