עבור לתוכן

התלבטות בין מסך eizo 2231we לבין מסך dell 2408

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות היא בין המסכים בגלל שהמחירים דומים. אני עובד עם גרפיקה 3D ותכנות. אני מבקש את דעתכם המקצועית על כל אחד מהם כולל איזה פנל יש להםץ

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בשניהם יש פאנלי S-PVA עם מכלולי צבעים מורחבים.

באיזה מרחב צבע אתה רוצה לעבוד בקביעות? sRGB או Adobe RGB?

פורסם
  • מחבר

המרחב צבע שאני רוצה לעבוד בקביעות הוא SRGB

פורסם

עם sRGB לא אפשרי לקבל בהם רפרודוקציית צבע באותה רמה אידיאלית כמו במסכים HP LP2065, Samsung 971P או Eizo S2431WE בהם גודל מכלול הצבעים הינו תואם ל-sRGB, אפילו בלי קולורמטר הם יהיו יותר מדוייקים לעריכה גרפית מה-2408WFP או S2231W. מכלול צבעים מורחב מועיל לתחום הדפוס ועריכה, אך ורק בעת כיול למרחב צבע המתאים לו אופטימלית שהוא AdobeRGB.

פורסם

עם sRGB לא אפשרי לקבל בהם רפרודוקציית צבע באותה רמה אידיאלית כמו במסכים HP LP2065, Samsung 971P או Eizo S2431WE בהם גודל מכלול הצבעים הינו תואם ל-sRGB, אפילו בלי קולורמטר הם יהיו יותר מדוייקים לעריכה גרפית מה-2408WFP או S2231W. מכלול צבעים מורחב מועיל לתחום הדפוס ועריכה, אך ורק בעת כיול למרחב צבע המתאים לו אופטימלית שהוא AdobeRGB.

ואיך אתה משווה למסך L220X ?

תודה מראש

פורסם

ה-L220x, 22" עם רזולוציה של 1920X1200, הוא אותו דבר כמו המסכים שבכותרת הדיון מבחינת זאת שגם לו יש מכלול צבעים מורחב ולפיכך מותאם יותר ל-Adobe RGB מאשר ל- sRGB. בכל מקרה הוא לא זמין בכלל בארץ.

פורסם

ה-L220x, 22" עם רזולוציה של 1920X1200, הוא אותו דבר כמו המסכים שבכותרת הדיון מבחינת זאת שגם לו יש מכלול צבעים מורחב ולפיכך מותאם יותר ל-Adobe RGB מאשר ל- sRGB. בכל מקרה הוא לא זמין בכלל בארץ.

תודה,

ומה דעתך על

http://www.samsung.com/global/business/lcdpanel/productInfo.do?upper_fmly_id=603&fmly_id=609&partnum=LTM220CS01

פורסם

LTM220CS01 הוא בעצם הפאנל ש-Lenovo מרכיבים ב-L220x. סמסונג מייצרת פאנלי S-PVA עם גדלים שונים של מכלולי צבעים למגוון רב של מסכים איכותיים עבור שלל יצרני מסכים.

האם יש לך אותן דרישות כמו לפותח הדיון? במידה שכן, מומלץ יותר להתמקד בדגמי ה-19", 20" ו-24" שציינתי לפניו של סמסונג, HP ואיזו. כל אחד מהם הנו המסך המשתלם ביותר לגרפיקת sRGB לפי הרזולוציה הנדרשת וכמובן בהתאם לאילוצי תקציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים