פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת.1.ghost 11 acronis true image.2ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB)על גבי כונן חיצוני שיש לי.וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!)אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי.אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי.זה הגיוני כל מה שהולך פה??יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם?תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אם אתה רוצה לגבות 60 גיגה, למה אתה רוצה שזה יתפוס פחות מ 60 גיגה (או 38 כפי שהוא חוזה) ?כדי לשפר את מהירות הגיבוי, אתה יכול לבצע גיבוי בלי דחיסה (ואז הגיבוי יהיה 60 גיגה) וגם לוודא שהכונן החיצוני שאתה מגבה אליו מחובר ב USB2 לפחות.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים 38 ג'יגה לגיבוי של 60 ג'יגה זה מאוד סביר, תלוי ברמת הדחיסה.Acronis אומר שזה ייקח יום שלם... כנראה שזה ייקח הרבה פחות.אם אתה רוצה שהגיבוי יהיה יותר מהיר תדחוס פחות, אם אתה רוצה שהגיבוי יתפוס פחות מקום אז תדחוס יותר.בכל מקרה, תשתמש בAcronis, אחלה תוכנה.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים על גבי כונן חיצוני שיש לי.וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!)gif שים לב - יכול להיות שהבעיה שלך היא בסך הכל בעיה של מערכת קבציםאם הדיסק החיצוני הוא במערכת קבצים של FAT32 אין סיכוי שתצליח (מגבלת גודל קובץ)שים לב שמערכת הקבצים בכונן המטרה הנה NTFSאם היא לא והדיסק ריק תמחוק את ה-VOLUME ותיצור אותו מחדש בפורמט NTFS או לחילופין תשתמש בפקודה convert X: /ntfsכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר אם הדיסק החיצוני הוא במערכת קבצים של FAT32 אין סיכוי שתצליח (מגבלת גודל קובץ)כן הוא FAT32אז אני צריך לפרמט אותו?אין לי אפשרות אחרת להפוך אותו ל NTFS בלי לפרמט?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר תודה,אבל שאלה קטנה:אם המערכת של ההר דיסק חיצוני שלי היא FAT32 אז העברת הקבצים תהיה איטית יותר?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים איטית יותר כיוון שזאת מערכת עתיקה יותר, קובץ בFAT ישקול יותר מבNTFS, וזה בגלל שקלסטר בFAT גדול יותר מקלסטר בNTFS (מקווה שלא התבלבלתי במושג........)
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מערכת קבצים עתיקה יותר לא בהכרח אומרת ביצועים מופחתים (לפעמים פשטות = מהירות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.