פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים לארחונה התקנתי וינדוס ויסטה והתוכנה lock my pc לא עובד היא מתאימה רק לוינדוס xp ומטה אין אפשרות להתקין את התוכנה lock my pc על ויסטה?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים למה צריך תוכנה צד ג'?תשים סיסמא בשומר מסך ותעשה lock ע"י alt+ctrl+del כאשר אתה צריך לצאת באותו רגע כרגיל.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר עשיתי את זה בשניה הראשונה שתקנתי את הויסטה אבל שאני מדליק את האמיול ונועל את המחשב אז האימיול יוצא מהשרת וזה מפסיק להוריד עשיתי את זה פעמים רבות וזה פשוט נישאר באותם אחוזים שהיו
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים עשיתי את זה בשניה הראשונה שתקנתי את הויסטה אבל שאני מדליק את האמיול ונועל את המחשב אז האימיול יוצא מהשרת וזה מפסיק להוריד עשיתי את זה פעמים רבות וזה פשוט נישאר באותם אחוזים שהיו זה לא בעיה ב windows. אין מניעה לעשות win key+L ולהמשיך להוריד.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר דרך אגב האימיול שלי אם שחור על הינים בגלל הרואטר שיניתי את הפורטים וזה ממשיך ועושה לי "מזהה נמוך"בוינדוס xp זה לא היה עושה לי בעיות איך אני משנה את זה ל"מזהה גבוהה"??
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אם הגדרת הפניית פורטים במערכת הפעלה קודמת יש לך צורך להגדיר אותה כתובת IP סטאטית שעליה הגדרת את ההפניה בנתב.אין שום קשר לנעילת מערכת ותיפקוד תוכנות שפועלות באותו רגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.