עבור לתוכן

מישהו התנסה בקניה מהאתר moddersmart ?

Featured Replies

פורסם

שלום, מכיוון שאני גר בירושלים ולא מוצא חנויות שמוכרות קתודות (אם מישהו מכיר חנות בירושלים שמוכרת קתודוות אני ממש אשמח לדעת איפה היא נמצאת) חשבתי אולי להזמין מהאתר הזה:

http://www.moddersmart.com/

האתר נראה לי בסך הכל די בטוח כי הוא תומך בפייפאל וזה... אבל יש לי בכל זאת כמה שאלות אני מקווה שתעזרו לי (בעיקר מי שקנה משם בעבר ויש לו נסיון איתם)

א - הדבר הכי חשוב , הם באמת אמינים?

ב- בעזרה שם יש שאלה כזאת :

Do you ship internationally?

והתשובה:

Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also be required to sign a shipping waiver. Please see international policy for further details.

עכשיו אני לא מתכוון לתת תמונה של הכרטיס אשראי , ת"ז או משהו כזה , האם הם באמת מבקשים את זה או שזה במקרים נדירות או בהזמנה גדולה? (כי פעם שמעתי שגם ב-PlayAsia ביקשו מאחד תמונות של הכרטיס אשראי אבל כשאני הזמנתי הם לא ביקשו כלום והכל הלך חלק)

זהו בערך , אולי אני אזכר בעוד שאלות אז אני אוסיף... פתחתי גם ת'ארד בכללי אבל אף אחד לא ענה ומכיוון שהאתר הזה מוכר רק דברים שקשורים למודינג אז חשבתי שאולי אנשים שקנו משם נכנסים רק לפורום הזה

תודה מראש ומחכה לתשובות ,Playaz

פורסם

קטודות, זה הדבר הכי לא כלכלי להזמין מחו"ל, מכמה סיבות

הם לא יקרות, ועם משלוח בין לאומי, אתה מייקר את העלות שלהם ב100% לערך.

בנוסף, זה דבר מאוד רגיש.. אף אחד לא יבטיח לך שהם אכן יגיעו שלמות

גם אני ירושלמי, ואני יכול להגיד לך, שככל הנראה תוכל להשיג קטודות במרכז כלל שבעיר, יש שם איזה 5 חנויות מחשבים..

כמה מהם עדיין מחזיקים קטודות, וגם לא ביוקר.. שווה לבדוק..

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה ממש לא משתלם להזמין מחול קתודות , ולא רציתי להזמין משום שזה יותר זול אלא כי לא ידעתי איפה מוכרים בירושלים...

אני באמת אנסה ללכת לבדוק אם יש במרכז כלל, יש לך איזה שם של חנות ספציפית שמכרה לך פעם , או שראית שהיא מוכרת ?

פורסם

יש לך את רווידן, בקומה עליונה

יש לך עוד 2 חנויות ליד חנות הכלי נגינה (החנויות נמצאות מצד ימין יחסית)

יש עוד חנות אחת, אבל אני בספק אם היא מחזיקה מוצרי מודינג..,

בקיצור.. לא חסר, מה שכן, אני מקווה שהם יהיו פתוחים עקב החגים..

פורסם

ואם כבר להזמין,אז למה לא מהארץ? :s05:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה arkadur , אני אנסה ללכת בחול המועד , ניראה אם אני אמצא :xyxthumbs:

פורסם

ואם כבר להזמין,אז למה לא מהארץ? :s05:

זה גם מה שאני אמרתי לו..

הוא אמר ש''הוא לא סומך על החנויות פה בארץ''

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים