עבור לתוכן

ערכה אלחוטית למחשב משחקים

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים

על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..

פורסם

א. באמת לא עלה לך בראש שכשאתה אומר "סכום מטורף" זה לפי דעתו של הממליץ? בישבילי סכום לא מטורף זה 1000 ש"ח למקלדת ועכבר. גם בישבילך?

ב.מקלדת ועכבר אלחוטיים כלל לא טובים לגיימרים והיתי מציע לך בחום לרדת מהעניין

פורסם

תן תקציב..בישבילי לקנות מקלדת ב400 שקל זה ליגיטימי..ועכבר בעוד 300...

פורסם

החברות לא מייצרות אלחוטי "לגיימרים" - לאלחוטי הייתי ממליץ על הסט MX5500 של לוג'טק

"לגיימרים" - הייתי ממליץ מקלדת G15 עם עכבר G9 - גם כן של לוג'טק

פורסם

שטויות. MX REVOLUTION זה עכבר רצחני לגיימינג, לגבי מקלדת זה דיי בעיה... יש לחברות נטייה לשלב או מקלדת עם עכבר אלחוטיים, או רק עכבר אלחוטי, הדבר היחידי שעולה לי לראש זה diNovo edge - שבטח לא ייכנס לך לתקציב.

מה שכן, הMX5500 אמור להיות גם פתרון מצויין, למרות שאני שונא את המקלדת שלו. יותר גדולה מלוח בקרה בתא טיסה, אבל חוץ מזה היא בסדר :)

פורסם

החברות לא מייצרות אלחוטי "לגיימרים" - לאלחוטי הייתי ממליץ על הסט MX5500 של לוג'טק

"לגיימרים" - הייתי ממליץ מקלדת G15 עם עכבר G9 - גם כן של לוג'טק

לדעתי חבל לבזבז כל כך הרבה כסף על מקלדת ועכבר שאפשר לקבל תמורה מצויינת בפחות כסף

אני ממליץ לקנות את ה-WAVE או את ה-ELITE (מקלדות)

לגבי העכברים המובילים בשוק הגיימרים

MX518

deathadder

G5

תבחר מה שנוח לך

פורסם

שטויות. MX REVOLUTION זה עכבר רצחני לגיימינג, לגבי מקלדת זה דיי בעיה... יש לחברות נטייה לשלב או מקלדת עם עכבר אלחוטיים, או רק עכבר אלחוטי, הדבר היחידי שעולה לי לראש זה diNovo edge - שבטח לא ייכנס לך לתקציב.

מה שכן, הMX5500 אמור להיות גם פתרון מצויין, למרות שאני שונא את המקלדת שלו. יותר גדולה מלוח בקרה בתא טיסה, אבל חוץ מזה היא בסדר :)

MX REVOLUTION - עכבר גדול ולא מדוייק בפגיעות מדוייקות - משחקי FPS

DI NOVO - מקלדת שלא מותאמת למשחקים ולא נוחה למפרק היד לאורך זמן. הושקע בה רק למולטימדיה, ולשליטה מקסימלית על המחשב מרחוק/

MX5500 נבנתה לשילוב בין משחקים למולטימדיה - עצם היותה "תא טייס" מראה על יופיה ונהוחותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים