עבור לתוכן

משחקי מרוצים הצילו אותי מתאונה [?]

Featured Replies

פורסם

גם לכם זה קורה? שככל שאתם נוסעים במהירות גבוה ואז נוסעים נורמאלי מהירות 90 קמש אתם משתעעמים ומרגישים שזה איטי מידי? :jump:

פורסם

בשעת סכנה יש לאדם כוחות נפש חזקים [שמתפרצים להם....]

תחשוב לעצמך שרץ אחריך אריה, איזה ריצה היית נותן? שבחיים שלך לא היית מאמין.

לדוגמא: יש את המקרה של הרב שך ז"ל... שהוא שקע בלימוד והיה צריך לספר [ששם ימצא את התירוץ לקושייה]

אבל הספר היה מתחת לארגז מלא ספרים שרק כמה בני-אדם יכולים להרימו, הרב היה בן 85 [משהו כזה] נו איך הוא ירים את הארגז הזה?

מרוב שהוא רצה את הספר כדי לתרץ את הקושייה ... הוא בא לארגז הרים אותו והוציא את הספר.

זה כוחו של האדם בשעת רצון.... [גם סכנה]

פורסם

גם לי היה משו דומה..

נכנסתי לכיכר מהר יחסית, האוטו החליק בצורה ממש אלימה מעל 45 מעלות, רוב האנשים פשוט היו לוחצים על הברקס וזהו, אם הייתי נוהג כך הייתי נתקע באי תנועה שכנראה היה גומר לי את האוטו ולא יודע מה היה קורה לי ואלו שהיו איתי, אך ידעתי לתקן את המצב וחזרתי חזרה לנתיב, לצערי זה לא היה מספיק כי ההעברת המשקל הייתה גדולה מדי ונכנסתי להחלקה שנייה לכיוון השני.

בגלל משחקי מחשב ובגלל שאני מתעניין בתחום ומבין ידעתי איך לצאת מזה ובסך הכל ירד לי האוויר בגלגל פלוס כמה שריטות מהמדרכה...

פורסם

בשעת סכנה יש לאדם כוחות נפש חזקים [שמתפרצים להם....]

תחשוב לעצמך שרץ אחריך אריה, איזה ריצה היית נותן? שבחיים שלך לא היית מאמין.

זה לא ממש יעזור, אבל נגיד

לדוגמא: יש את המקרה של הרב שך ז"ל... שהוא שקע בלימוד והיה צריך לספר [ששם ימצא את התירוץ לקושייה]

אבל הספר היה מתחת לארגז מלא ספרים שרק כמה בני-אדם יכולים להרימו, הרב היה בן 85 [משהו כזה] נו איך הוא ירים את הארגז הזה?

מרוב שהוא רצה את הספר כדי לתרץ את הקושייה ... הוא בא לארגז הרים אותו והוציא את הספר.

זה כוחו של האדם בשעת רצון.... [גם סכנה]

כוחו של אדם בשעת סכנה תלוי מאד באדם. אדם שחושב מהר יוכל כנראה לשבור הצידה ולמשיך לסוע, אבל הרבה אנשים שהם איטיים/חסרי נסיון באמת יבלמו למותם.

גם לי היה משו דומה..

נכנסתי לכיכר מהר יחסית, האוטו החליק בצורה ממש אלימה מעל 45 מעלות, רוב האנשים פשוט היו לוחצים על הברקס וזהו, אם הייתי נוהג כך הייתי נתקע באי תנועה שכנראה היה גומר לי את האוטו ולא יודע מה היה קורה לי ואלו שהיו איתי, אך ידעתי לתקן את המצב וחזרתי חזרה לנתיב, לצערי זה לא היה מספיק כי ההעברת המשקל הייתה גדולה מדי ונכנסתי להחלקה שנייה לכיוון השני.

גם לאבא שלי קרה משהו דומה. פאק זה היה מפחיד :-X

פורסם

תגיד תודה למשחב מחשב אני חושב שהוא הציל אותך ביג טיים

פורסם

Martaine Jr :

זה בכל אדם.... [כמובן שלא 100 אחוז שאותו אדם ינצל מהתאונה, סך הכל בשעת סכנה לאדם יש כוחות נפש חזקים יותר,שהוא לא מודע להן, זה כל כך ידוע תעשה חיפוש בגוגל]

לגבי אריה שרץ לעבר אדם... אותו אדם יתן ריצה [שבשעה שאין סכנה הוא לא יוכל לשחזר זאת] זה לא משנה אם ינצל.. אני מדבר על כוחות הנפש שיוצאת לאדם בשעת סכנה.

פורסם

גם לכם זה קורה? שככל שאתם נוסעים במהירות גבוה ואז נוסעים נורמאלי מהירות 90 קמש אתם משתעעמים ומרגישים שזה איטי מידי? :jump:

נכון אני נסעתי על 350 פתאום כשהאטתי ל200 הכל פתאום ניראה הכל איטי, ואז צילצלו עליו והתגשתי באוטו משטרה שהיה לפני ונוסף לי כוכב בזבז לי כמה דקות עד שנפטרתי ממנו וחזרתי למקום שהייתי בו :'(

פורסם

נכון אני נסעתי על 350 פתאום כשהאטתי ל200 הכל פתאום ניראה הכל איטי' date=' ואז צילצלו עליו והתגשתי באוטו משטרה שהיה לפני ונוסף לי כוכב בזבז לי כמה דקות עד שנפטרתי ממנו וחזרתי למקום שהייתי בו :'(

[/quote']

פאג :lol: גם אם זה בציניות עדין פאג D:

אני מתכוון במציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים