עבור לתוכן

אי זיהוי מדפסות ב XP SP3

Featured Replies

פורסם

מישהו נתקל בבעיה הזו?

אצלי בעבודה, כל מדפסות הרשת נהיו בלתי מזוהות מייד אחרי התקנת SP3 . כיוון שיש לי DUAL BOOT עם ויסטה, בדקתי שהכל עובד ואכן כך בויסטה.

הסרה והתקנה של המדפסות לא עזרה. בXP המדפסות לא עובדות!

כעת, במחשב החדש שלי בבית, עליו הותקן XP מדיסק הכולל את SP3 , המדפסת לא מזוהה. אותה מדפסת עבדה על המחשב הישן ב SP2 .

מישהו מכיר את הבעיה או פתרונה?

תודה

פורסם

האמת גם אצלי יש משהו מוזר שאני לא ידוע אם שייך ל-Sp3.

קניתי מחשב חדש והתקנתי Xp pro Sp3 וכשאני מחפש את המדפסת ברשת כדי למצוא ולהגדירה כבררית מחדל הוא כלל לא מוצא.

פורסם

על איזה מדפסות מדובר והאם ניסית להתקין לעדכן דרייברים.

אצלי בעבודה יש גם מדפסות רשת ומכשירים משולבים של HP וסמסונג ולא היו שום בעיות במחשבים ששודרגו לSP3.

פורסם

אני לא רוצה לגנוב את הדיון אבל אצלי מדובר במדפסת Hp laserjet 1020.

למה נראה לך שאלו דרייברים? כל המחשבים האחרים מזהים אותה, זיהיתי אותה ללא בעיה במחשב הקודם שלי ורק המחשב הזה פתאום לא מזהה.

פורסם
  • מחבר

על איזה מדפסות מדובר והאם ניסית להתקין לעדכן דרייברים.

אצלי בעבודה יש גם מדפסות רשת ומכשירים משולבים של HP וסמסונג ולא היו שום בעיות במחשבים ששודרגו לSP3.

לשאלתך מדובר על EPSON R800 והורדתי את הדרייבר המעודכן.

כרגע יש שינוי במצב כאשר המדפסת מזוהה ומתנתקת לחלופין.

המצב הזה מביא לעתים לתקיעה מוחלטת של המחשב: עכבר ומקלדת לא מגיבים ואין ברירה אלא לבצע כיבוי כפוי. :(

פורסם

הדרייברים האחרונים מספטמבר 2007 כך שקשה להגיד אם יש סיכוי לבעיות.

מחיפוש קצר בגוגל לא מצאתי משהו ידוע על הבעיה...

תנסה לדבר עם הנציגות שלהם בארץ, אולי יש משהו ידוע עם הדגם הזה: 03-6144300

אני נתקלתי בבעיה קצת דומה עם מכשיר משולב של HP שהפאטצ' לתיקון שלו היה רק זמין בדוא"ל משרותי התמיכה שלהם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי בפורומים של מיקרוסופט ואכן ראיתי שיש שם בעיות דומות שקשורות לSP3 , אבל לא ניתן שם פתרון חד משמעי.

מכיוון שלאחר זמן המדפסת זוהתה והתנתקה חליפות, ונתקע לי העכבר, הנחתי שיש קונפליקט ב USB והחלטתי לנסות משהו אחר.

הסרתי את המדפסת לחלוטין, איתחלתי והתקנתי שוב, הפעם בפורט USB שונה.

הפעם לא היו בעיות ונראה שזה תקין (טפו טפו ) בינתיים.

תודה לכולם על האינפוט :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים