עבור לתוכן

ניפלאות IVORY??

Featured Replies

פורסם

מה הקשר? הם לא עושים שום דבר רע לשם שלהם. בסך הכל נפטרים בשקט מבלאי. בתוך בלאי יש רמה של בלאי. יש חלק שלא תקין לחלוטין ויש חלק שעובד אבל לא כמו שצריך. במקום לזרוק חלקים כאלה לפח הם מוכרים אותם לגורמים אפורים במחיר רצפה. אם תשאל אותי זה ההסבר הכי הגיוני למחירי שפל של אייבורי. את אותו הסבר, אגב, שמעתי גם ממנהל סניף של אייבורי.

וואי................

אם מה שכתבת כאן יגיע לאייבורי הם יכולים (לפי דעתי) לתבוע אותך.

חוץ מזה אני קניתי מספיק דברים ב - KSP (חלקים לא מחשבים) בגלל שהיו זולים מאייבורי

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רכשתי דרך מעתק, היבואן הרשמי של Logitech בארץ, עכבר G9. רכשתי את העכבר במחירון יבואן, 400 שקלים. זה המחיר שחנויות קונות ממעתק. תסביר לי איך אייבורי מוכרים את אותו עכבר ב-250 ש"ח. מאיפה הרווח? על מה הם חיים בכלל?

פורסם

אתה מתכוון לעכבר הזה?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676360

א"כ תראה כמה "רמאים" יש ...................

או שאתה קנית במחיר "מציאה"

פורסם

כולם יבואנים אפורים. מאיפה העכבר מגיע? אולי זה בלאי של Logitech שנמכר להם במחיר מציאה?

פורסם

אז 9 חנויות (שיש בזאפ ואולי יש כאלו שלא מופיעות שם) עד נועה (כולל)

....................................................................................

במקום נקודות אפשר להוסיף מה שרוצים.

די כבר אם השטויות.

ד"א ב - KSP זה נמכר ב- 280 (סניף ר"ג)

TMS - שמשבחים אותם בפורום הזה נמכר ב - 339

ואין לי כח להמשיך לבדוק, אתה בכל אופן צריך לבדוק , אולי עבדו עליך

וגם פה אפשר לראות ש - KSP יותר זולים (15 ש"ח)

פורסם

למד לקרוא. אחריות נותנת החנות, לא היבואן. זאת אומרת שמדובר בייבוא אפור, לא יבוא רשמי.

פורסם

למד לקרוא. אחריות נותנת החנות, לא היבואן. זאת אומרת שמדובר בייבוא אפור, לא יבוא רשמי.

אני צריך ללמוד לקרוא?

כנס ללינק תסתכל בצד שמאל מי נותן האחריות :bash: :bash: :bash:

http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3813

פורסם

יש לי חבר שקנה שם מחשב, היו קצת בעיות עם המסך החליפו בלי בעיות (SAMAUNG 22) , כל השאר סבבה..

אני בכל אופן חומרה לא קונה שם, עם זאת ציוד היקפי אין לי בעיה ובנתיים כל מה שקניתי עבד מצויין!

מקלדת ADESSO עלתה לי שם הכי זול ועובדת כמו שצריך.

עם זאת שהם לא תמיד הכי זולים, ויש מקומות שאני מעדיף לקנות בהם מאשר באיבורי -זה כמו לקנות בשפע שוק המוני כזה

אני מעדיף יחס אישי.

את המחשב עצמו קניתי בחנות וזה לא היה זול עם זאת שקניתי במזומן. אני חושב שהייתי יכול לחסוך את ה300-400 שח

אבל מה שכן שירות סוף!

פורסם

אתם יודעים, המחירים משתנים עם הזמן. תוך 3 חודשים מחיר יכול לצנוח ב-70%, ואתם יודעים שזה נכון. כך שכל הבדיקה הזאת לא רלוונטית. מה שנאמר פה, זה שבזמן שהמחיר של היבואן היה 400, אייבורי מכרו בפחות. עכשיו בטח שאפשר למצוא בפחות מ-400, עבר זמן. אני לא אומר שהטענה נכונה, כי לא בדקתי בעצמי, אבל ה"סתירה" לכאורה שהבאתם בדמות הקישור לא רלוונטית.

פורסם

מה גם מבחינת מחירים - לא כל החנויות מעדכנות באופן שוטף את כל המוצרים על כל המחירים החדשים שלהם - שמשתנים ברמה היומית/שבועית

פורסם

אההה

נזכרתי עכשיו קניתי הרדיסק 250 והוא התקלקל אחרי שנה..ואז קניתי 500.. אצלם, הפעם שמרתי את החשבונית ואני ממש מקווה שהוא לא יהרס לי עוד כמה חודשים :silly:

פורסם

אני רכשתי דרך מעתק, היבואן הרשמי של Logitech בארץ, עכבר G9. רכשתי את העכבר במחירון יבואן, 400 שקלים. זה המחיר שחנויות קונות ממעתק. תסביר לי איך אייבורי מוכרים את אותו עכבר ב-250 ש"ח. מאיפה הרווח? על מה הם חיים בכלל?

כרגע הם מוכרים את העכבר ב-290 ש"ח. אבל המחיר הגיוני- חנות אחרת מוכרת באותו מחיר עם אחריות של מעתק:

http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3813

פורסם

אההה

נזכרתי עכשיו קניתי הרדיסק 250 והוא התקלקל אחרי שנה..ואז קניתי 500.. אצלם, הפעם שמרתי את החשבונית ואני ממש מקווה שהוא לא יהרס לי עוד כמה חודשים :silly:

איפה קנית את ה - HD 250?

פורסם

wrecker תתחדש על המקלדת! גם אני קניתי אותה בשביל הקולנוע בייתי... חוץ מזה שהגומיות למטה נופלות, אני מרוצה ממנה סוף הדרך.

לכל השאר עם ה"אצווה סוג ב'":

ראיתם פעם עכבר לוג'יטק שלא עובד כמו שצריך? (כמובן שקניתם אותו ארוז)

ראיתם פעם מעבד אינטל שקניתם והוא לא עובד כמו שצריך? - אני זוכר קטע שגנבו ל-AMD סדרה פסולה ומכרו אותם בכל מני מקומות ואיזה רעש הם הקימו על זה והזהירו מאיפה אתם קונים...

אגב הקטע של "אחריות מהחנות" זה נשמע כאילו אחריות חרא, אבל זה אומר שהם יחליפו 1 תמורת 1 במקרה תקלה כי אין להם אפשרות לתקן וסופגים לבד את הנזק הכספי, אני ראיתי את זה בחנות מחשבים בעיר שלי שהייתה למוכר קופסה עם חלקים כאלה שהחזירו ואין לו מה לעשות איתם, הכל הוא ספג.

אגב KSP עושים ייבוא אישי/אפור ואיך שתרצו לקרוא לזה, קניתי מסך וקיבלתי אותו עם כבל של ארה"ב... ואילו באייבורי קיבלתי מחשב נייד כמו שצריך שבפנים יש הוראות בעברית ומצוין באריזה שזה בעברית וגם הדיסק שהגיע בפנים (מקורי) עם גרסה באנגלית ובעברית... ההרגשה הייתה טובה בקניה - אין מה להשוות להרגשה שהייתה לי כשקניתי מ-KSP, בגלל זה אני קצת סקפטי כשאומרים לי על אייבורי (סניף אשדוד בכל אופן).

עוד משהו בקשר לכוננים הקשיחים (מידע מהתעשיה אם תרצו...), כל חברות הקשיחים מוכרות אותם בידיעה שכ-15% מהם יתפגרו לפני תום האחריות והם סופגים את זה על עצמם, אם אני לא טועה זה בגלל שבקרת האיכות ירודה יותר, למשל בתחום המעבדים שום מעבד לא בורח כלא תקין, בקרת האיכות 10 רמות מעל מה שגם מייקר אותם.

פורסם

אחרי שהגעתי לקרוא מה שרשמת על הלוג'יטק עצרתי לרגע והייתי חייב להגיב!

קודם כל יבואן בחיים לא ימכור לך במחיר שהוא מוכר לחנויות לחנויות הוא מוכר במחיר הרבה יותר זול. הוא לא יכול להרשות לעצמו למכור לך במחיר יותר זול מהחנויות כי אז כולם יקנו מהיבואן והחנויות לא יקנו ממנו את העכברים והוא יהיה בבעיה !

תלך ליבואן מסויים לקנות חלק מסויים הוא תמיד יהיה יקר מבחנות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים