עבור לתוכן

ניפלאות IVORY??

Featured Replies

פורסם

ומה אתם אומרים על דברים אחרים לא רק חלקי מחשב אלא גיימפדים או ציוד הקיפי האם שווה לקנות אצלם בגלל שהם זולים?

אני הולך לקנות כמה דברים שם וחשבתי על זה ובחנויות אחרות זה יכול לעלות עוד 300 שקל ואני לא מאמין שהכל יתקלקל יום אחרי שאני אקנה ונראה לי עדיף כבר לקנות בזול ויש סיכוי רב שאני כלל לא יצתרך את השירות שלהם.

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחיר הזול נובע מהכמויות הגדולות עליהם הם עובדים. הם מוכרים פי כמה וכמה מכל חנות מחשבים שאתה מכיר. אבל אם אתה מכיר חנות שהשרות שלה מצוין (ראה פורומים) עדיף לשלם אפילו כמה מאות שקלים יותר. על תשכח שמחשב זה לא מוצר שאתה רוכש למס' חודשים אלא למס' שנים. אם תחלק את ההפרש במס' השנים שאתה מתכנן שהמחשב יהיה ברשותך לדעתי לא תקבל סכום גבוה במיוחד.

אחת מהתשובות הישרות והחכמות ביותר שראיתי לקניית מחשב! :xyxthumbs:

שווה לשלם עוד 10% על מחשב מחנות טובה עם שירות ושיש עם מי לדבר מאשר חנות שמוכרת בזול ולא מכירה אותך לאחר מכן, לא פעם בזמן מהעבודה שאני קופץ למרכז בהר-החוצבים בירושלים אני לא מבין האם התור לחנויות המחשבים שם זה לקחת מחשבים מתקלות או לרכוש מחשב... :P

פורסם

היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ?

HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב .

:s05: :s05: :nixweiss:

תראה שכן שלי קנה משם מחשב ואני המלצתי לו לא ליקנות אבל הוא טמבל

בכל מקרה הוא הלך לקנות מחשב שבפירסומת שלהם עולה פחות מי 2000 שקל

הוסיפו לו XP גרסה ישנה (אני יודע שאפשר לשדרג) ואין לי מושג אם נתנו לו תכלס את הדיסק או רק לקחו על התקנה

הוסיפו לו ציוד עיקפי סוג ז ובסוף הוא יצא במחיר סופי של 3700 שקל

וקיבל מחשב מחורבן יחסית לתקציב

דרך אגב נתנו לו מארז שוכב שניראה גועל נפש

בכל מקרה הוא רצה מחשב גם למשחקים אבל נתנו לו OB מחורבן בלי תמיכה אפילו קטנה בDX10 ובלי תמיכה

חומרתית בסרטים בHD

עכשיו לשדרג את המחשב שלו לדבר נורמלי צריך

1-להחליף מארז ואני מעריך גם ספק

2-לשדרג כרטיס מסך

3-להחליף את כל הציוד העיקפי דרג ז שנתנו לו

4-למי שבאמת רוצה להחליף מסך לאחד נורמלי

בקיצור ב3700 שקל הוא זרק כסף על מחשב שלא מריץ הרבה משחקים גם על הכי נמוך

שניראה מכוער

נשמע גרועה (בגלל הרמקולים סוג ז)

שלא נוח (עכבר וגימפאד גנרים ביותר)

ואם מסך גנרי

את זה הוא יכל לקנות בהרבה חנויות אחרות במחיר הזה

ובכלל שקונים מחשב צריך לבדוק תקציב וצרכים לפני

ואם צריך להוסיף כסף ולקנות אחד שיחזיק כמה שנים טובות בלי שידרוג או בלי הרבה שידרוגים לפחות

פורסם

גם אני קניתי באיבורי את אחד המפרטים הכי בסיסים בכ800 ש"ח להורים שלי, המחיר אחלה, ניסיתי לבנות מפרט דומה בחנות אחרת והוא יצא במעט יותר מ1000 ש"ח. אבל איך שהבאתי אותו הביתה התחילו הבעיות. כ4 שעות לאחר התחלת הפירמוט וכל ההתקנות למינהם המחשב שבק חיים ולאחר ביקור במעבדה של איבורי מסתבר שהמעבד והזיכרון היו תוקלים :kopfpatsch:.

בכל מקרה, להבא אני קונה אצלהם רק מדיות לצריבה ודברים בסגנון.

פורסם

אני קניתי משם לפני שנה בערך ומאז אני לא חוזר לשם!

את הסיפור שלי אני לא אספר כאן...

אבל מאז שקניתי מאז הקלקול הראשון (והיו עוד הרבה) אני אומר להאנשים שיילכו כמה שיותר רחוק..

שרות זוועה, הם לא ידעו לתקן את הבעיה שיש לי אז ביקשתי שישלחו ליצרן

והם לא הסכימו חצי שנה ו6 פעמים ללכת לת"א ולבזבז את כל יום שישי בלשבת שם ולחכות שיתקנו או יגידו לי מה לעשות

נשארתי עם כ. טלוויזיה מקולקל...

פורסם

Ivory מעולים למי שלא מבין במחשבים, ותתפלאו רוב האנשים בארץ לא מבינים במחשבים... אני מכיר לפחות 2 בעבודה שלי שקנו שם ומרוצים עד הגג, לא כולם חנונים של מחשבים.

פורסם

אתה שומעה מה אתה אומר ?

אם מישהו שלא מבין במכוניות יקנה סוסיתה אז הוא קנה נכון ?

אם מישהו לא אכל בחיים חומוס בחוץ

וחושב שחומוס של חברה מסחרית מסוימת הוא מצוין

זה באמת נכון ?

פורסם

ההשוואה הנכונה היא שאם מישהו שלא מבין במכוניות הוא יקנה אצל סוחר מכוניות (שהרי אייבורי מוכרים גם חלקי HIGH-END) ולא יקנה דרך היבואן הרשמי או ממישהו פרטי ששמר על הרכב.

פורסם

קרירין ההשוואה שלך שגויה לחלוטין, אני אישית לא קניתי שם ולא אקנה כי יש לי מושג מה אני עושה, אבל אנשים שקנו זה פשוט מספק אותם לצרכים שלהם.

פורסם

אני קניתי משם לפני שנה בערך ומאז אני לא חוזר לשם!

את הסיפור שלי אני לא אספר כאן...

אבל מאז שקניתי מאז הקלקול הראשון (והיו עוד הרבה) אני אומר להאנשים שיילכו כמה שיותר רחוק..

שרות זוועה, הם לא ידעו לתקן את הבעיה שיש לי אז ביקשתי שישלחו ליצרן

והם לא הסכימו חצי שנה ו6 פעמים ללכת לת"א ולבזבז את כל יום שישי בלשבת שם ולחכות שיתקנו או יגידו לי מה לעשות

נשארתי עם כ. טלוויזיה מקולקל...

הייתה לי חוויה זהה - 3 שנים של "אחריות" עם תקלות - שנמשכו גם אחרי - ומצאתי את עצמי עם מחשב שגבה 3 שנים המהחיים שלי - שזרקתי

פורסם

אני קניתי שם לפני שנתיים בערך ואני מרוצה

וכמו שכתבו פה רוב האנשים צריכים משהו פשוט

וגיימר שצריך מערכת רצינית יבנו לו כזאת.

מי שצריך מחשב לאופיס ואינטרנט מספיק לו גם לוח עם צ'יפסט G31 והוא לא צריך משהו מיוחד ואותו הדבר לגבי המעבד וכו'.

אני זוכר שלפני אולי 15/20 שנה (תקנו אותי אם אני טועה) דודו טופז אמר שישראלי שהולך לקנות וידאו צריך את הכי משוכלל

שיהיה אפשרות לראות תחנה אחת ולכוון להקליט מתחנה אחרת ועוד כל מיני אופציות.

אבל כששואלים אותו מה הוא יודע לעשות עם המכשיר הכי משוכלל הוא עונה PLAY ' STOP ולהריץ..............

פורסם

הוא צודק. אני מכרתי מחשבים ניידים יקרים לצרכנים שרצו מחשב נייד לאינטרנט ואופיס. שאלתי אותם למה אתם משלמים עוד 2,000 שקלים? לא חבל? לשימושים שלכם גם מחשב נייד ב-3,000 יעשה את העבודה. "נו, שיהיה" זו התשובה שקיבלתי.

זה נקרא צרכן טיפש, צרכן שקונה מוצר בשביל הפוזה. למה אנשים רגילים שרק מדברים בסלולרי ושולחים הודעות SMS רוכשים N95? בשביל הפוזה, בשביל להראות שיש לו את הכי טוב. בקושי יודעים איזה אפשרויות יש במכשיר, אבל העיקר שיש להם N95 וכולם יפתחו עיניים.

אני רואה אנשים רוכשים אופניים ב-10,000 ש"ח והם בקושי מסוגלים לעלות איתם על המדרכה, אבל העיקר שכולם יפתחו עיניים. למה בארץ יש כל כך הרבה ג'יפים, אתם יודעים? פוזה, הכל פוזה. הנה, תראו, יש לי ג'יפ, אני עשיר, תפתחו עיניים. באירופה בקושי רואים 4X4. דו גלגלי, לעומת זאת, יש בשפע. שם אנשים חושבים בהיגיון. אני צריך לגיע לעבודה, יש הרבה פקקים בדרך ובעיות חנייה בעיר, אין לי טעם להחזיק רכב. אני אקנה קטנוע 250/400 סמ"ק.

זה מה שאני באמת לא אוהב בארץ. כולם פותחים עיניים, נועצים מבטים, דוחפים את האף לעניינים של אחרים. לא נעים.

פורסם

Chymes מה שאתה לא מבין שלא מדובר פה רק על ביצועים

אלה על מפרט מאוזן

אם מפרסמים לך בעיתון מעבד מרובה ליבות חזק שהכל מסביב גרועה

אז המפרט מחורבן

לרוב האנשים היום עדיף מעבד זול

אבל מארז ספק וקירור איכותיים

ואם אין תקציב לכרטיס מסך חזק או אם אין צורך אז גם בכרטיסי מסך הזולים או הOB יש רמות

לא לוקחים לוח אם אם כרטיס מסך OB מיושן של אינטל לדוגמה

ועל דברים כאלו אני מדבר

אתה יכול לקנות מחשב טוב וזול

או לקנות מחשב זול מחורבן שהמעבד בו חזק מאוד אבל היתר גרוע

פורסם

אם מפרסמים לך בעיתון מעבד מרובה ליבות חזק שהכל מסביב גרועה

אז המפרט מחורבן

בוקר טוב אליהו הנביא, איך בדיוק אתה רוצה למכור? לפרסם שיש לך מפרט מחורבן?

"למכירה: מפרט מחורבן".

מזכיר לי אתמול שיצאתי לעבודה ראיתי איזה פיאט למכירה "במצב כללי טוב".

פורסם

x-dude אני לא מאשים את העסק עצמו עסק רוצה למכור אין מה לעשות

אבל מבחינת הלקוח מפרטים כאלו מחורבנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים