פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים העברת בקבוק מים? אם זה הקטן הלבן, פשוט תייבש את הפה, אל תשתה, אל תאכל (כמה שאפשר כן?) ותדבר כמה שיותר. לא מזמן היה לי אחד כזה, ועבדתי בחברת סקרים, חשבתי שאני אמות בסוף היום, אבל בסוף היום גיליתי שמרוב שדיברתי וייבשתי את הפה זה פשוט עבר. הרפס? אכלת אותה
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר "העברת"איזה אחת רצתה שלוק.כל מקרה,לא הרפס. אז אתה אומר פשוט לייבש את הפה?
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים "העברת"איזה אחת רצתה שלוק.כל מקרה,לא הרפס. אז אתה אומר פשוט לייבש את הפה?כן.. זה הכי טוב.יש גם מדבקות כאלו שאמורות ליבש אבל זה לא עוזר בשיט.אבל אם זה מחוץ לפה, זה הרפס, ולא אפתה
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים בחוץ? זה הרפס! :\ זה אפתה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/21/Aphthe_Unterlippe.jpg/616px-Aphthe_Unterlippe.jpg זה הרפס מה גם שאפתה לא מדבק. אז או שיש לך איזה סתם פצע בלי שום קשר, או שיש לך הרפס
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים כי אפתה היו יוצאים לי מלא שהיה לי גשר.ואני מפחד פחד מוות מלחטוף הרפס ;D
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אם זה לא זה ולא זה, זה כנראה פצע בגרות..יש משחות שאתה יכול לשים, או לחלופין, לתת לזמן לעשות את שלו...
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים מחבר חח זה גם לא פצע בגרות כי זה הופיע אצל אמא שלי ולאמא אין הרפס חח מוזר הרעיון הוא להפטר מזה כמה שיותר מהיר מסיבות מסויימות בכל מקרה תודה לכולם
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים תראו הרפס זה מבאס - אבל זה לא סוף העולם כמ ושאתם מציגים את זה..סה"כ שמים משחה ותוך 24 לא נשאר זכר .
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים יש משחה בשם זובירקס (לא לא ZOBI אלא ZOVI)שמים איזה כמה פעמים ולא נוגעים בפצע וזה עובר
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים יש משחה בשם זובירקס (לא לא ZOBI אלא ZOVI)שמים איזה כמה פעמים ולא נוגעים בפצע וזה עוברבדיוק , לוקח לזה בערך 12 שעות ע שאפילו סימן אדום לא נישאר .עשיתם מזה סיפור כאילו זה איידס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.