עבור לתוכן

האם ניתן לוותר על שלב ה- Verify בצריבת דיסקים עם NERO?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני משתמש בתוכנה NERO לצריבת מדיה על דיסקים.

באופן קבוע לאחר סיום תהליך הכתיבה, מתבצע גם תהליך Verify שמאריך מאוד את משך פעולת הצריבה.

ב- 90 אחוז מהמקרים, פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה . ב- 5 אחוז נוספים התהליך פשוט נתקע, ואי אפשר לפתוח את הכונן, אלא רק כשאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב.

היו מקרים ספורים שבהם קיבלתי את ההודעה Verify Fails

אבל לא מתבצע שום תהליך שמתקן את הכישלון.

כלומר בסך הכול, אני לא כל כך רואה איזה תועלת יש בכלל בתהליך ה- Verify

לכן, השאלה היא האם ניתן לדלג על התהליך הזה (להסיר את ה-וי), או שבכל זאת מדובר בתהליך שאסור לוותר עליו, כי אולי החשיבות שלו מתבטאת באופן שאני בכלל לא מודע אליו?

תודה רבה!

פורסם

אני אישית מזמן ויתרתי על התהליך, אני מעדיף לגלות א"כ שיש בעיות עם הדיסק (ב1-5%) מאשר שזמן הצריבה בכל המקרים יוכפל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

זו גישה שבאמת חשבתי לנקוט בה.

רק שרציתי להיות בטוח שאין בתהליך הזה משהו חשוב, שבלעדיו הצריבה לא תתבצע כמו שצריך...

פורסם

אף פעם לא צרבתי עם verify.

פורסם

זה ממש לא הכרחי, זה רק בודק אם הצריבה בוצעה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אם לפחות היה איזה הליך של ניסיון תיקון במקרה של זיהוי בעיה.... ;D

פורסם

זה לא יכול לתקן כלום הוא רק בודק אם מה שנצרב זהה למקור. אם אתה צורב משהו ממש חשוב (תמונות ממצלמה) ואתה מוחק אותם מהמחשב/כרטיס זיכרון תבצע VERIFY כדי שלא יהיה מצב שיש בעיה עם הדיסק אחרי שמחקת את המקור

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול לתקן כלום הוא רק בודק אם מה שנצרב זהה למקור. אם אתה צורב משהו ממש חשוב (תמונות ממצלמה) ואתה מוחק אותם מהמחשב/כרטיס זיכרון תבצע VERIFY כדי שלא יהיה מצב שיש בעיה עם הדיסק אחרי שמחקת את המקור

תשמע, אם הייתי צורב משהו מאוד חשוב, אז עם או בלי VERIFY -בחיים לא הייתי מוחק את קובץ המקור, עד שהייתי מוודא פיסית שהצריבה הצליחה.

וגם אז, הייתי שומר את קובץ המקור כגיבוי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים