עבור לתוכן

N95 תוכנות שימושיות

Featured Replies

פורסם

היי

לא יודע עם כללי כולל פלאפונים אבל קניתי לפני כמה ימים N95 של אורנג ואמרו לי שיש מלא תוכנות מגניבות לפון שאפשר להשיג מהאינטרנט בחינם ....כמו GPS ודפדפנים מיוחדים וכל מיני כאלו

אז אם מישהו מכיר ויודע ויכול לקשר ואתי למקומות האלו אני ישמח

רצוי כמובן שיהיה בחינם חחח

פורסם

הנה כמה תוכנות מגניבות שהתקנתי על שלי (בשביל חלק מהן תצטרך לפרוץ את ההגנה של המכשיר - חיפוש בגוגל יגיד לך הכל) :

Sygic - תוכנת GPS עם ניווט קולי עובדת די טוב רק לוקח לה קצת זמן למצוא את המיקום שלך.

iRemote - אפשר לשלוט על מכשירים שעוברים על אינפרה אדום (ממירים של יס והוט, טלויזיות, DVD וכו').

rotateME - מסובב את המסך כאשר אתה מסובב את המכשיר

Nokmote - מאפשר לך לשלוט במכשיר עם חישן התנועה כלומר אם תזיז אותו שמאלה זה יהיה כאילו לחצת על החץ שמאלה, שימושי בעיקר במשחקים.

פורסם

אתה בטוח שהiRemote שולט גם על "יס"? כי היה לי את אחת הגירסאות היותר מוקדמות שלו והוא לא ממש עשה משהו

פורסם
  • מחבר

אחי ץתודה על התוכנות אבל אני מזה מסתבך ולא מוצא לינקים אם זה אפשרי להביא לינקים והסבר קצר שלך אני יודה לך מאודד

פורסם

תראה, גם לי יש N95 גשוד באיזה 300 תוכנות אבל אי אפשר לתת פה לינק זה לא חוקי...

בכל אופן יש את פורטל הסימביאן הגדול בעולם

dotsis.com

בשביל זה

פורסם
  • מחבר

אחי מצאתי התקנתי תתוכנה של הגי פי אס והכל טוב רק שאני מנסה להיכנס זה כותב לי unxpcted error במכשיר והתוכנה בנוייה בשביל המכשיר שלי כאילו אז מה הבעיה?!?!

פורסם

יש לי גם N95 8GB אני מאד מרוצה ממנו

יש לי מלא דברים מגניבים אני יעלה לך אותם אבל אתה צריך קודם לפרוץ את המכשיר תעשה חיפוש בגוגל

אתה תמצא וIREMOTE שולט על יס הוט על מזגנים ממירים לווינים טלויזיות DVD מגברים קיצר כל דבר שעל שלט אתה יכול לשלוט עליו רק צריך את הדגם

אבל בעיה קטנה היום יש שלטים מתקדמים שהעינית לד שלו גם עם לא תכוון למכשיר זה יעביר ערוץ זה קולט אבל בפלא זה עובר זרך אינפרא אדום וזה גם לא אינפרא שמשמשת לעבודה יומיומית מול מכשירים בעלי שלט רחוק מה שאני בא להגיד שזאת תוכנה בת זונה אבל טיפה קשה עם השליטה

בנוסף לזה יש תוכנות מגניבות לפלא שעובדות על חיישני תנועה כמו שעון חול על חיישני תנועה שליטה בטלפון והפיכת המסך על ידי תזוזה כמו שציינו פה כבר ועוד כל מיני

יש את אפליקצית הNGAGE שהמכשיר מריץ משחקים ברמה דיי גבוהה לפלאפון יש המון כרע המסך של הפלא שלי נשבר והוא בתיקון אבל שהוא יחזור אני יעדכן אותך בעוד דברים יש אינסוף דברים מגניבים לפלא הזה

פורסם
  • מחבר

חשוב לי הגי פי אס בחינם אם יש לך?

פורסם

תתחבר לשרות שלהם

20 שקלים בחודש ויש לך הגבלה של 150 מפות לחודש. זה המון.

שאני אומר מפות זאת אומרת ניווטים.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הגי פי אס שלהם איטי בטירוף דבר שני למה שאני ישלם שאפרש בחינם?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים