עבור לתוכן

כדאי לקנות מחשב נייד מאייבורי?

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי התלבטות קטנה. לתקציב שלי, שזה 4000 שקל, המחשב נייד הכי טוב שאוכל להשיג הוא MSI ex600 מאייבורי(כולל מערכת הפעלה xp pro וזכרונות של Geil), ואת הדגם הזה לא מצאתי בשום חנות נורמלית אחרת. מה שמפריע לי פה הוא שאנשים שמבינים בחומרה בפורום הזה ובפורומים אחרים אומרים לא להתקרב לאייבורי, כי הם מוכרים חלקים סוג ב' וכל חודש צריך לשלוח את המחשב לתיקון. אז השאלה שלי היא האם במחשבים ניידים אייבורי בסדר ולא עושה בעיות?, ואם מישהו קנה משם אשמח לשמוע חוות דעת.

דבר נוסף,איזה מערכת הפעלה הכי תתאים למחשב הזה? ואם כבר Vista, אז מה כדאי 32 או 64 ביט?

תודה מראש.

פורסם

אני גם קניתי מהם מחשב נייד, גם MSI. מעבד 7200 C2D. בנתיים, הכל טוב.. רק אל תעשה את הטעות שלי ותתקין עליו וויסטה.

פורסם

סתם שטויות

וודא כי המחשב סגור באריזתו במקורית בעת הקניה

כול תקלה בעתיד תוכל להפנות לספק האחריות .

פורסם

סתם שטויות

וודא כי המחשב סגור באריזתו במקורית בעת הקניה

כול תקלה בעתיד תוכל להפנות לספק האחריות .

ספק האחריות זה איבורי. הם היבואנים.

פורסם

גם אם יש אחריות - מה יקרה אחריה ?

לי במשך האחריות ולאחריה היו תקלות...

לדעתי אצליהם זה נטו עניין של מזל - וברוב הפעמים הוא לא טוב...

מניסיון של 2 מחשבים נייחים קומפלט (לא נייד)

פורסם

VolCano110 - אם אתה חושש, למה שלא תרשום פה בפורום פוסט חדש עם התקציב והצרכים שלך ואולי יוכלו להמליץ לך על אלטרנטיבות שלא מצאת.

פורסם

תקיש כאן בפורום ובגוגל את השם אייבורי, ולפי מה שתקרא תחליט בעצמך אם מתאים לך לקנות מוצר שהיבואן שלו הוא אייבורי.

פורסם

טוב אז ענו לך פחות או יותר על אייבורי או לא..

ובקשר לוינדווס אם אתה רוצה להתקין VISTA אז שהמעבד יהיה טוב ושיהיו לפחות 2GB זיכרון וההבדלים הם כל מיני אבל העיקרי הוא שמע' של 64BIT מזהה 4GB של זיכרון לעומת של 32BIT שמזהה עד 3GB אבל קח בחשבון שיש הרבה בעיות תאימות של דרייברים וכאלה עם מע' של 64BIT

פורסם

תקיש כאן בפורום ובגוגל את השם אייבורי, ולפי מה שתקרא תחליט בעצמך אם מתאים לך לקנות מוצר שהיבואן שלו הוא אייבורי.

:goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים