עבור לתוכן

שוב בעיות בבזק בין לאומי, STEAM לא נפתח בצהרים-לילה

Featured Replies

פורסם

קבוע אחרי השעה 13:00 הסטים לא נפתח לי, היום פתחתי אותו בבוקר והוא נפתח בלי בעיה. זה ממש בלטי ניסבל, הזמן היחיד שיש לי לשחק זה בערב, ה OB עלה לי 200 שקל ואני לא יכול לשחק בכלל! ממש ביזיון.

לעוד מישהו יש בעיות כאלה?

פורסם

אני גם בבזק בינלאומי, לפני כשבועיים היו בעיות עם STEAM אבל מאז הכל הסתדר,

מדי פעם ה STEAM מתנתק אך אחרי כ 5 דקות מתחבר שוב.

אולי ה ClientRegistry.blob שלך דפוק (הקובץ הזה מכיל את המידע שאומר ל STEAM לאיזה שרת להתחבר).

אני אצרף לך את ה ClientRegistry.blob שלי + קובץ BAT.

תבצע את הפעולות האלה:

1) תריץ את הקובץ BAT, הוא "יהרוג" לך כל process של STEAM.

2) כנס ל c:\program files\steam (או כל מקום אחר שבו התקנת את STEAM) ותעתיק אל תוך התיקיה את הקובץ שצירפתי, כמובן תאשר ותבצע overwrite.

3) תפעיל את STEAM ותקווה לטוב.

אם זה לא עוזר ו STEAM לא מתחבר אחרי חצי שעה (פעם ראשונה), תשתמש שוב ב killSteam.bat ותמחק את ClientRegistry.blob מהתיקיה של STEAM ותפעיל שוב.

http://www.mediafire.com/?sharekey=4f04d05c76593599d2db6fb9a8902bda

פורסם
  • מחבר

^^^^

לא ניראה לי שזה הבעיה כי עובדה שבבקרים ה STEAM מתחבר.

חוץ מזה שבדרך דומה גנבו למישהו בפורום אחר את החשבון :cool2: יכול להיות שאתה באמת מנסה לעזור אבל אני מעדיף לא להוריד קבצים.

פורסם

אני גם בבזק בינלאומי, לפני כשבועיים היו בעיות עם STEAM אבל מאז הכל הסתדר,

מדי פעם ה STEAM מתנתק אך אחרי כ 5 דקות מתחבר שוב.

אולי ה ClientRegistry.blob שלך דפוק (הקובץ הזה מכיל את המידע שאומר ל STEAM לאיזה שרת להתחבר).

אני אצרף לך את ה ClientRegistry.blob שלי + קובץ BAT.

תבצע את הפעולות האלה:

1) תריץ את הקובץ BAT, הוא "יהרוג" לך כל process של STEAM.

2) כנס ל c:\program files\steam (או כל מקום אחר שבו התקנת את STEAM) ותעתיק אל תוך התיקיה את הקובץ שצירפתי, כמובן תאשר ותבצע overwrite.

3) תפעיל את STEAM ותקווה לטוב.

אם זה לא עוזר ו STEAM לא מתחבר אחרי חצי שעה (פעם ראשונה), תשתמש שוב ב killSteam.bat ותמחק את ClientRegistry.blob מהתיקיה של STEAM ותפעיל שוב.

http://www.mediafire.com/?sharekey=4f04d05c76593599d2db6fb9a8902bda

תודה!!

כבר מאתמול אני לא מצליח להתחבר, אחרי שהחלםתי את ה CLIENTREGISTRY הוא מעדכן עכשיו את הסטים.

מקווה שזה יעבוד.

פורסם

לא רק ב steam יש את הבעייה גם ה bf 2 ו ה 2142 לא פועלים בשעות מסוימות. :kopfpatsch:

פורסם

יש לי את הבעייה הזו די הרבה שהסטים לא נפתח, וזה לא רק בסטים, יש לי גם בעיות בbattel.net בשעות מסויימות

אבל לצערי אין מה לעשות, הם מסירים מעצמם אחריות על דברים כאלו, ומתרצים שזה השרת של התוכנה אשם או התשתית אבל זה בטוח לא הם. :nixweiss:

פורסם

אצלי סטים לא פועל כל היום,וזה לא פעם ראשונה.

בזק בין לאומי מתחילים טיפה להסריח בזמן האחרון מבחינת קישור לשרתים בחו"ל

פורסם

אתה לא צרךי לחשוש מלהוריד את הקבצים ;)

הקובץ bat הראשון הוא סה"כ פקודה שעושה kill לפרוסס של steam, סוגרת אותו.

הקובץ clientregistery מכלי נתונים לגבי השרת שאליו steam מתחבר, אתה יכול לעשות חיפוש קצר בגוגל ולראות שאני צודק.

הקובץ שהעלתי הוא עותק מספרית ה steam שלי, שמתחבר ללא כל בעיות. (האמת שהרגע התחבר לי).

מקס' אם אתה ממש ממש פוחד, פשוט תמחק את ה ClientRegistery.blob מהתיקיה של steam, תוודא ש steam סגור לפני! תעשה זאת ע"י בדיקה ב task manager. הקובץ bat פשוט מקל על הפעולה, אבל הוא לא חובה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זו בעייה בבזק בינלאומי. לי אישית זה נראה כמו ניסיון לקדם את חבילת ה"גיימרס" שלהם.

צריך להתקשר לתמיכה הטכנית ולהביא להם כמה Traces לשרתים של Steam.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים