עבור לתוכן

תבל - שירות חרא או שירות ממש חרא?

Featured Replies

פורסם
:kopfpatsch::smile1:
פורסם

מה הפואנטה אם התקשרת לנתק באמצע? זה לא שבפעם הבאה שתתקשר הוא ימשיך את ההמתנה. במקום לחכות 40 דקות היית בפעם הראשונה ממשיך לשמוע עוד 2 דקות גלגל"ץ והיו עונים לך.

בקשר לשירות טוב או לא ... ככה זה כמעט בכל שירות טלפוני, אבל באמת צריך לחכות הרבה אצלם

פורסם

תגיד תודה שבזה מסתכמות הבעיות שלך איתם...הטכנאי שהתקין לי את האינטרנט המהיר היה חסר ידע, בכישרונו הרב הוא הצליח לדפוק לי את כל הפרוטוקול TCP/IP ונאלצתי להתקין הכל מחדש. לא הפסקתי להתקשר אליהם עד שהגעתי לסמנכ"ל החברה ורק ברגע שהגעתי אליו קיבלתי התנצלות והביאו טכנאי רציני שסידר את הכל כמו שצריך להיות.

פורסם

אכן חרא של שירות, אני גם תמיד מחכה שם 20 דקות עד שהם עונים, חרא של חברה.

פורסם
  • מחבר
:nono:
פורסם

מה אתה מצפה מחברה שפושטת רגל? שישקיעו בשירות?

גם לי היו לא מעט בעיות עם הטכנאים שפשוט היו לא מקצועיים ולא הצליחו לאתר את הבעיה הנכונה , עד שבשלב מסוים הגיע טכנאי בכיר שאמר שהבעיה היא בכלל בכבלים מחוץ לבית, ותיקן אותה תוך עשר דקות.

פורסם

שאני אתחיל לפרט על כל התלאות שלי עם תבל?

>:(

אני מחובר לאינטרנט המהיר שלהם קצת פחות משנה.

בהתחלה היו בעיות וניתוקים, בסדר אבל הבנתי אותם כי זה חדש וכו'...

אוקיי היו תקופות בלי שום בעיות...

בחודש האחרון, הניתוקים לא מפסיקים!

אני מתקשר

אומרים "תוציא ותכניס מחדש לחשמל את המודם"

אמרתי להם שעשיתי את זה 10 פעמים לפני שהתקשרתי.

אוקיי הם אמרו שישלחו טכנאי.

בנתיים הבעיה הפסיקה

אחרי זה שוב לפני שהטכנאי הגיע הבעיה חזרה.

הטכנאי סתם שיחק בחוטים בקופסא שיש בכניסה לבית, סתם שיחק בהם ניתק חיבר לא עשה כלום בקיצור, אמר שעכשיו זה מסודר...

חצי שעה אחרי שהלך הבעיה חזרה, התקשרתי, אמרו לי בעיה איזורית...(התקשרתי לחבר שלי שגר כמה רחובות לידי, וגם מחובר לתבל, אמר שאין לו שום בעיות)

בקיצור

כל יום-יומיים הבעיה חזרה, פעם אמרו לי שזה איזורי, פעם אמרו לי ששמים לי בדיקה על החיבור לכמה שעות...

שוב בא טכנאי, גם לא סידר כלום.

עד שנמאס לי, התקשרתי אתמול, ישר אחרי שהתנתק לי האינטרנט בזמן שהקלטתי משהו מאוד חשוב מהאינטרנט....

הרמתי ת'קול, אמרתי שניסיתי הכל, אמרתי איזה נוריות דולקות לי במודם, אמרתי הכל!

הנציג שירות המתרומם אמר לי בהתחלה שזה בעיה רק אצלי, אחרי זה אמרתי לו

"שמע, נמאס לי מכל הבעיות האלה, אם היום עד 12 בלילה, אין אצלי טכנאי עם מודם חדש, יהיה לכם לקוח אחד פחות באינטרנט וגם בטלויזיה." (יש לציין שזה היה בסביבות 3 בצהריים)

הוא אמר שהוא בודק משהו וזה ומי פנוי באיזור שלי

אחרי זה השקרן המסריח אומר לי שזה בעיה איזורית והוא לא יכול לשלוח לי אף אחד.

אמרתי לו שוב

"תבין, או שיש לי טכנאי היום עד 12 בלילה בבית, עם מודם, או שאני עוזב אתכם לתמיד, מצידי תרים ת'תחת העצלן שלך מהכיסא עכשיו ותביא איתך טכנאי"

ניתקתי לו בפרצוף.

הבעיה הסתדרה, ושוב היום חזרה.

אבא שלי התקשר, עם חבר שלו שמבין בעניין, וכנראה שחבר שלו קצת איים עליהם במושגים שהם מבינים, והם התחילו לחשוש

אמרו לו שהיום בא טכנאי "בכיר" (חחח) עם מודם...

אם זה לא יצליח, לי פשוט נמאס...אני אעבור לyes@wow...

לא סובל את החברה המגעילה הזאת, ועוד המחירים הלא הגיוניים שלה לחבילות הערוצים...בעע.

:asthanos:

לא להתקרב אליהם.

פורסם

חבל שבקיבוץ אני לא יכול לצעוק על המרכזנית כשיש ניתוקים פה!!

או לאיים שאני אחליף חברה :P

פורסם

טוב אני לא מנסה לצחוק עליכם או לרדת או להתלהב מעצמי....

אבל שירות עסקי אחי זה הדבר...

אם אבא שלך אחראי על משהו שקשור בדברים האלה (כמו למשל אבא שלי שעשה איתם תמו"מ בחברה שלו)

אתה מקבל שירות עסקי שזה אתה מקבל טלפון פרטי והם מתחייבים לענות לך על כל מה שהם רוצים

כל כך כיף!

פורסם

טוב אני לא מנסה לצחוק עליכם או לרדת או להתלהב מעצמי....

אבל שירות עסקי אחי זה הדבר...

אם אבא שלך אחראי על משהו שקשור בדברים האלה (כמו למשל אבא שלי שעשה איתם תמו"מ בחברה שלו)

אתה מקבל שירות עסקי שזה אתה מקבל טלפון פרטי והם מתחייבים לענות לך על כל מה שהם רוצים

כל כך כיף!

יש לי את זה בסלקום...(:

פורסם

Rק Yes!

פורסם

Rק Yes!

איך השירות לקוחות? מחיר (לאחר כל המבצעים ה"מפתים")? איכות תמונה\סאונד?

יש איזשהי התחייבות?

(נ.ב-איגנרת אותי באיציק?)

פורסם

נ.ג - לא איגנרתי אותך בפליציק.

איכות תמונה וסאונד הטובים ביותר שניתן לקבל (בארץ, כמובן...), תכנים איכותיים וזהו... שירות לקוחות השתפר לאחרונה, בעבר הם לא היו משהו בכלל ו... זהו.

פורסם

הממ .... הייתי בYES איזה שנתיים , וברחתי מהם

סתם מעלים מחירים , בלי שום הצדקה , השירות לקוחות שלהם דיי לא לרוחי , ואני בן אדם מאוד נוח כשאני לא בהתקפים ( זוכרים את הכדורים מהשולחן ? ) , אבל הם בכל זאת הצליחו להוציא ממני את העצבים .

אז עברתי למתב דיגיטל , ולא יודע איך השירות שלהם , כי עוד לא נזקקתי לו , אבל עד אז , תעזבו אותכם טלויזיה , שימו טלויזיה , תתקעו בה מזלג , תלפפו סביבו איזה כבל ארוך , תזרקו אותו מהחלון דרך התריסים , קולטים ערוץ 2 דיי טוב , ערוץ ראשון עוד יותר טוב , ויש כמה מדינות ערב נבחרות שרואים , מה שהכי חשוב , את התפילות הבוקר של סודאן לא מפספסים בשום מצב !

פורסם

ל Yes היה את השגעון הזה בעבר, היום הם כבר לא עושים את זה... ומי שמרגיש שחייבו אותו סתם (כמוני), פשוט מתקשר וקצת עושה צעקות ומזכים אותו.

מבחינת תכנים, הכבלים פשוט משעממים. מבחינת איכות תמונה וסאונד, עדיף בכלל שלא לדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים