עבור לתוכן

VOLK - משהו חדש אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי.

Featured Replies

פורסם

היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד...

אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה

http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784

פורסם

חחח מזמן לא הגבתי פה , מקווה שזוכרים אותי :P

בקשר לעבודה - מצוינת :xyxthumbs:

אתה משתמש בלוח גרפי או שאתה משתמש רק בכלים בפוטו' ?

פורסם

בגדול חביב מאוד, אבל יש בעיה בולטת שחוזרת על עצמה בכל העבודות שלך - היעדר נפח כללי לסצינה והיעדר התחושה של היררכיית מרחקים בין האובייקטים. רוב היצירות שלך ניראות שטוחות מאוד במובן הזה.

הרחקת עצמים מעין הצופה וביחס לעצמים אחרים מתבצעת ע"י:

- הבדלי טונים (בהיר-מואר או כהה-חשוך בהתאם למרחק ממקור האור, שהוא בהרבה מקרים נקודת ייחוס במרחב), נקרא גם "פרספקטיבה טונאלית"

- הפרדת סכימת צבעים (צבעים חמים מקדימה וקרים במרחק או להיפך. זה ממש לא חייב להיות קר-מוחלט או חם מוחלט, אלא רק באופן יחסי בין האובייקטים). אתה די מצליח ליישם את זה עבור השמיים כרקע בד"כ.

- ומה שבאמת חסר אצלך (ואולי הכי משמעותי באופן כללי) - הבדלי קונטרסט. עצמים מרוחקים יותר צריכים להיות מוצגים בקונטרסט נמוך יותר. בכל יצירה אצלך, כל התמונה בקונטרסט זהה.

3 הקטגוריות צריכות להתקיים בכל האלמנטים בתמונה, אפילו אם הם לכאורה "קוסמטיים" בלבד. לדוגמא: מקבצי הכוכבים הקטנים ב VOLK - במקרה שלהם אתה מיישם פרספקטיבה טונאלית בלבד (ואתה עושה זאת די טוב), אבל אתה צריך קצת לקרר את הצבעוניות שלהם (אלא אם כן סמוכים למקור אור חם), וטיפה יותר למזג את הבולטים מביניהם, במיוחד אלו הקרובים לשמש, עם הרקע השמימי (ואני לא מתכוון ל blur!!).

פורסם
  • מחבר

אני יתחשב בזה...

אני יודע שאני לא לוקח בחשבון את הכול אבל ככה זה יוצא לי, אני פשוט זורם... אבל תודה :cool2:

פורסם

עבודה יפה :xyxthumbs:

אגב, סתם משהו שמציק לי, זה צריך להיות The dawn of a new day

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים