עבור לתוכן

מחשבלהורים ב-3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין במפרט בשביל ההורים שלי למחשב פשוט לאינטרנט שיוכלו לנגן סרטים באיכות גבוה לשמוע מוסיקה לצרוב להוריד באימיול לעבוד עם excel word וקצת פוטושופ. וגם יש צורך במסך 19 אינץ שטוח. התקציב שלהם הוא 3000 ש"ח.

אני אשמח לעזרה

תודה

פורסם

בבקשה לך, זה אמור להספיק, כללתי פה גם מקלדת, עכבר וזוג רמקולים מכיוון שאני מניח שזה לא בא להחליף מחשב קיים.

אין צורך לממש את מלוא התקציב אך במידה ותהיה מעוניין, אפשר לחזק את המעבד, אבל באמת שאין צורך עבור השימושים שציינת.

נערך.

פורסם

מפרט חביב מאוד אך בתקציב הזה כדאי להשקיע מעט יותר בציוד שמחזיק זמן רב ולא מתיישן ו/או נעשה בו שימוש אינטנסיבי כמו מארז/ספק ומקלדת/עכבר ומסך.

בתקציב הזה לא נכנס מסך עם פאנל איכותי שחשוב מאוד לעבודה ממושכת מול טקסט:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346741.msg2997174#msg2997174

לא ציינת האם חשוב שקט והאם יש צורך במערכת הפעלה וציוד היקפי נוסף - אנא עדכן את כל הפרטים החסרים לפי חוקי הפורום (גש לקרוא אותם ראשית!)

פורסם

בבקשה לך, זה אמור להספיק, כללתי פה גם מקלדת, עכבר וזוג רמקולים מכיוון שאני מניח שזה לא בא להחליף מחשב קיים.

אין צורך לממש את מלוא התקציב אך במידה ותהיה מעוניין, אפשר לחזק את המעבד, אבל באמת שאין צורך עבור השימושים שציינת.

שלום רב לכל באי קהילת המחשבים של אתר HWzone.co.il,

חל איסור מוחלט על בעלי אינטרסים אשר עובדים בחברות (חנויות, יבואנים, מפיצים...) אשר עוסקות בייבוא, שיווק, הפצה ומכירה של מחשבים (חלקי מחשב ומחשבים מלאים), ציוד היקפי ושאר ציוד הקשור לשוק המחשבים לבנות ולהמליץ על מפרטים לגולשי הפורום ולהמליץ על מחשבים ניידים ומוצרי חומרה אשר קשורים אליהם באופן ישיר או עקיף.

למעשה, בעלי אינטרסים למניהם צריכים לפנות אליי ולהזדהות מטעם איזו חברה הם מגיעים, על מנת שיוסברו להם הכללים החלים עליהם, ויוסף להם אזכור המציין זאת בפרופיל שלהם באתר.

שימו לב כי בעלי אינטרסים אשר לא יעשו זאת, ויעסקו בפרסום סמוי או גלוי, צפויים להיות מורחקים מן הפורום ואם יוחלט אף נצנזר את שם החברה בה הם מועסקים וכל אפשרות למתן לינק אליו. כמו-כן, כל נסיון לעקוף הוראות אלו, בדרכים אלו ואחרות צפוי להסתיים בעונש דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים