פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים חשבתי לפתוח נושא כזה כבר במשך חודש, פשוט התעצלתי לחפש אם כבר עשו אחד כזה. אז עכשיו עשיתי חיפוש ואני פותח את הנושא.אני אבקש בקשה שכבר ביקשו פה:אנא לא להגיב בסגנון , סבתא שלי תפסה אותי עושה סקסאו כל דבר מטומטם דומהאז איזה באסה זה כש...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה באסה זה כשעולים במדרגות בחושך חושבים שיש עוד מדרגה עושים צעד גדול ו..
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה בעסה זכשאתה באמצע האטרף מחשב בדיקות תוכנות אתרים דיבורים שטויות פיתאום פח ריסטרט.....שגיאת מערכת ........................
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה באסה זה כשאתה מתכנן חצי שעה איך אתה הולך להציע למישהי דייט בטלפון ואז אתה מגלה שהיא לא זמינה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה באסה זה כש הווינדוס עושה לך אירור בכל פעם כשאתה מדליק ת'מחשב והוא נשאר ומציק ולא נעלם ואז אתה פורש ללינוקס ללמוד עוד קצת איך לתפעל ת'מערכת ולעבור אליה לצמיתות! איזה באסה זה כשאתה מסיים לצום ביום כיפור ואין לך מה לאכול בבית.. איזה באסה זה כשאתה צריך ללמוד ביום ראשון כי אין לך גשר!
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה באסה שמתקשרים אליך ב19:45 במוצאי יום כיפור ומודיעים לך שאתה עובד מחר :'(
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה באסה שמתקשרים אליך ב19:45 במוצאי יום כיפור ומודיעים לך שאתה עובד מחר :'( איזה באסה שאתה חייל מת צעיר פעור צ'ונג
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים איזה באסה שהמחשב שלך מתקלקל מזה שאח שלך ימח שמו וזכרו נתקע בו עם הקורקינט ובגלל זה הלך הX38-DQ6 שעמלת את חייך כדי לממן אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.