פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים שלום.ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה וכשקניתי אותו הוא הגיע עם וינדוס ויסטה (מותקן עליו)ניסיתי להתקין עם דיסק מקורי את xp אך לאחר שהוא מעלה את ההתקנה הראשונית שבה הוא טוען את קבצי ההתקנה אני מגיע למסך שבוא נכתב לי:ללחוץ ENTER בשביל להתחיל התקנה - אם אני לוחץ הוא אומר שהוא לא מזהה כונן או מקום פנוי למרות שיש מקום והמטרה היא לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס חדשללחוץ R בשביל לתקן - וגם את זה ניסיתי והוא מגיע לאותה ההודעהוללחוץ F3 בשביל יציאהמה עושים? אשמח לתשובה מהירה בנושא ממי שיודע...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אתה צריך דרייברים של SATA בשביל להסיר את הויסטה ולהתקין XP במקום גם לי יש נייד של טושיבה ועשיתי את אותו הדבר עזרו לי פה, מישהו נתן לי הצעה לקבוצה של קבצים שבתוכם יש את הדרייברים הנדרשים, זה נקרא massStorage http://driverpacks.net/DriverPacks/DriverPack.php?pag=m אתה צריך להוסיף את הערכת קבצים הזאת לדיסק התקנה של ה-XP עם תוכנת NLITE או תוכנה דומה שאתה מכיר ואז המחשב יזהה את ה-HD ולא צריכה להיות בעיה תעשה חיפוש פה בפורום מחשבים ניידים ותראה תחת השם שלי ת'ארד שפתחתי על אותו הנושא ומה הציעו לי שם. לי זה עזר... בהצלחה!
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר איך אני אמור להוסיף את הקבצים לדיסק של הWINDOWS XP שלי? זה דיסק מקורי... אי אפשר להוסיף את זה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים תנסה להעתיק את כל תכולת הדיסק למחשב ואז ליצור את הדיסק החדש עם התוספת שנתתי לךלא יודעת אם זה יעבוד אבל שווה לנסות
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים יש פה סטיקי מדריך לתוכנה NLITE שם רשום לך הכל, איפה מוסיפים מה ואיךזה ממש לא מסובך במיוחד עם המדריך המלא שיש פה, אם אתה לא מוצא את זה פה אז זה בתמיכה טכניתתרשום בחיפוש nlite ואז תמצא בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.