פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים היום מקרהאני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעהמסג'בוקס של וינדוס ובה רשום:משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולאמשהו כזההמישהו לעזאזאל יודע מזה ?פרצו לי למחשב ?אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי .....למישהו יש הסבר מוצדק?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר אין אף אחד לא משתמש במחשב הזה חוץ ממני ..איך אני יכול לדעת אם מישהו במחשב או משהו ?פעם ראשונה שאני רואה את ההודעה הזאת ..מאוד מוזר לי ....
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אתה משתף קבצים כלשהם עם מחשבים אחרים ברשת?אם כן, זאתי הסיבה שאתה מקבל את ההודעה הזאת.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים תראה, גם פלטפורמת .NET למשל, פותחת משתמש במערכת ההפעלהשפונה לכל מיני יישומים בפלטפורה הנ"ל בשביל צרכים שונים ומשונים.אז גם זה יכול להיות משתמש מחובר, במדינה ואתה מנסה לעשות כיבוילא צפוי ליישום שעדיין רץ ומשתמש בפלטפורמה ולא חסר יישומים כאלהבימינו, כך שלא הייתי מפתח פחדים לגבי השתלטות עויינת על מחשבביתי של ילד בגיל העשרה.בכל אופן, אם אתה מחובר מאחורי ראוטר ויש לך פיירוול אפילו של ווינדוז,לא הייתי דואג.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר תראה, גם פלטפורמת .NET למשל, פותחת משתמש במערכת ההפעלהשפונה לכל מיני יישומים בפלטפורה הנ"ל בשביל צרכים שונים ומשונים.אז גם זה יכול להיות משתמש מחובר, במדינה ואתה מנסה לעשות כיבוילא צפוי ליישום שעדיין רץ ומשתמש בפלטפורמה ולא חסר יישומים כאלהבימינו, כך שלא הייתי מפתח פחדים לגבי השתלטות עויינת על מחשבביתי של ילד בגיל העשרה.בכל אופן, אם אתה מחובר מאחורי ראוטר ויש לך פיירוול אפילו של ווינדוז,לא הייתי דואג.זה גם מה שאני חשבתי שאמרתי שיש לי פיירול קצת נלחצתי כי זה פעם ראשונה שאני רואה את זהנקווה שלא יקרה שוב....
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים בפעם הבאה תעשה בדיקה כדי לראות מי המתשמש השני שכביכול מחובר.במנהל המשימות אתה יכול לראות מי היוזר שפתח כל משימה ודרך זה בעצם למצוא את הגורם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.