פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחפש תוכנה שתחסום כתובות IP של גופים שתובעים משתפי קבצים. שלא תכביד על המחשב, ולא תחסום דברים אחרים מעבר לכתובות IP של גופים... כעיקרון באימיול יש IPfilter, אבל בביטרונט אין. יש אולי איזה IPFILTER לביטרונט
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים http://decoding.wordpress.com/2007/05/24/how-to-block-ip-address-ranges-in-utorrent-using-ipfilterdat/
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר בנוגע לשורהIf you have successfully executed the above steps, then on the Logger tab of uTorrent, you should see something like Loaded ipfilter.dat (xxxx entries). If you see there 0 entries, then something went wrong.לא ממש הבנתי את השורה הזאת.עשיתי את כל השלבים, איך אני יכו להיות בטוח שהIPFILTER עובד?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים לא ברור לי איך יש פה 6 תגובות, ואף אחד לא הזכיר את Peer Guardian 2, שמאוד חזקה וגם מאוד נוחה לשימוש.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר לא ברור לי איך יש פה 6 תגובות, ואף אחד לא הזכיר את Peer Guardian 2, שמאוד חזקה וגם מאוד נוחה לשימוש. אם אני לא טועה היא מאד כבדה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים כי 6 התגובות האלו הם שיחה בין 2 אנשים שלא אוהבים להשתמש בתוכנות חיצוניות, כשיש יכולת פנימית ומהירה יותר לעשות את זה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אם אני לא טועה היא מאד כבדה.בדקתי הרגע את השימוש שלה ב-RAM - רק 2.3 מגה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים בדקתי הרגע את השימוש שלה ב-RAM - רק 2.3 מגה.היא מתאימה לויסטה? (לי יש ויסטה 64 ביט)באתר הרשמי ראיתי שאין בכלל גרסה לויסטה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מי שרוצה את הרשימה של PG2 אבל יש לו ויסטא יכול להוריד אותה מפה ולהשתמש בה עם הקליינט האהוב עליועריכה- נראה שהרשימה שנמצאת פה כוללת את הרשימה level1 בתוכה +עוד כמה רשימות ולכן היא מומלצת יותר
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים הרשימה השניה שנתת היא מ2006, הרשימות האלה לא אמורות להתעדכן כל כמה זמן?אפשר מדריך איך אני מכניס את זה לקליינט?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים לא ברור לי איך יש פה 6 תגובות, ואף אחד לא הזכיר את Peer Guardian 2, שמאוד חזקה וגם מאוד נוחה לשימוש. בדיוק באתי להגיד אחרי שראיתי 5 תגובות ואפחד לא הזכיר+1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.