עבור לתוכן

מור-לוי והלוח אם שלי...

Featured Replies

פורסם

אין 570 SLI בכלל אצל היבואן...לא ג'יגה ולא אסוס..

אמממ מעניין, תראה מה מצאתי באתר של היבואן:

http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=122&subcatid=170&prodid=1462&keySearch=

לוח 570SLI של ASUS, כנראה שיש לך משקפיים מיוחדים שבעזרתם אתה לא רואה מה שפחות כדאי לך (הרי בפוסט הראשון טענת שמגיע לך צ'יפסט 750 SLI).

אנשים השקיעו כאן זמן בקריאה, כתיבה וייעוץ ויכול להיות שסתם ניצלת אותנו ?

טוב, אני לא ממהר לשפוט אנשים אבל אני אגיד כך : כרגע המצב נראה כאילו אתה מנסה להוציא לוח חזק יותר בכוח (בלי שום קשר למה שקרה לך) ואתה עוד מנצל אותנו כאן בשביל זה. עד התגובה האחרונה שלך בכלל לא היתי חושב כך. בכל מקרה - בגלל שאני לא ממהר לשפוט אנשים ולגזור את דינם - תצטרך להוכיח לנו שלא זה המצב כי כרגע זה פשוט נראה לא טוב. אם זה לא נכון - תצטרך לתקן את זה.

מקווה שהמצב הוא לא כמו שאני חושב (נחכה לתגובתך) כי אם כן, אז זה יותר מרתיח מהלוח המצ'וקמק שקיבלת בעד לוח SLI.

• תגובות 32
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה שיש באתר לא אומר שיש להם אותו במלאי אחי..דיברתי איתם...

ולא אני לא מנסה להוציא מהם שום דבר בכוח..פשוט אני כבר חודשיים(!!!) בלי לוח אם עם מחשב מסכן שלא זז...ואני מעוצבן עליהם גם בגלל שקיבלתי לוח קקי וגם בגלל היחס שקיבלתי כדיברתי איתם...חבורה של מז*יינים...אני אסע אליהם עם בנזין!(אני לא צוחק)

יום רביעי אני אקפוץ לשם אישית...

נראה מה היא תאמר...

מקווה שזה הוריד לך את החשד..כי אני אף פעם לא דורש יותר מה שמגיע לי ומה שמגיע לי אני לא מקבל...=\

NIK

עריכה:וגם הלוח שהבאת הוא בכלל לאינטל.. :S

פורסם

אוקיי. לא יודע באמת למה חשבתי שמדובר בלוח אינטל. בכל מקרה שווה לבדוק באתר שלהם מה יש להם.

ואם תצמצם את כמות הקללות בפורום אני חושב שכולם מאוד יודו לך ;)

בכל מקה תעדכן אותנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים