עבור לתוכן

צריך מסך לשימוש אינטרנט + שידור טלויזיה מממיר הוט. עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הסבר לבקשה:

אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר).

המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה:

אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי)

חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל.

תודה לעוזרים.

פורסם

Chimei CMV-222H

פורסם
  • מחבר

הביקורות באינטרנט לא מהללות את ה-222H בלשון המעטה.

יש אולי המלצות למסך אחר?

פורסם

בתקציב הזה ולשימושים שלך אין לך כל אלטרנטיבה אחרת.

מכיוון שמדובר ב-80% שימושי קטסט מאוד לא מומלץ לקחת מסך מבוסס TN. קרא פה בעיון למה: http://tinyurl.com/27clct

המסך היחידי שאני מכיר שכולל פאנל איכותי + כניסות קומפוננט ו-S-VIDEO הוא ה-DELL2408WFP שעולה כפול ומומלץ בחום

ב-1500 ש"ח הייתי ממליץ לך על הסמסונג 971P שמבוסס על פאנל PVA איכותי שמאוד מומלץ לשימושי טקסט ממושכים אבל אינו כולל כניסת קומפוננט.

אם תסתפק בכניסת קומפוזיט (שנותנת איכות תמונה נחותה משמעותית) יש את ה-DELL2207FP בסביבות 2100 ש"ח שמבוסס על פאנל IPS מעולה.

אני יודע שיש גם ממירים חיצוניים המאפשרים חיבור של הממיר לכל מסך עם VGA - לא זוכר את הדגם המדוייק. עולה בסביבות 350 ש"ח למיטב זכרוני.

פורסם
  • מחבר

אם אלו הדברים אז כנראה שאני ארד מהרעיון של חיבור מסך ישירות לממיר.

יש לי עוד אופציה- לקנות מסך 22 איכותי יותר (כמו 226BW) וכרטיס טלויזיה- אצטרך להתפשר- להפעיל את המחשב על מנת לראות טלויזיה, אבל אקבל מסך איכותי יותר.

האם כל העסק הזה (מסך 22 וכרטיס טלויזיה) בכלל משתלם?

אם כן, אז מה הן ההמלצות למסך ולכרטיס טלויזיה (עדיף עד 1500 ש"ח)?

פורסם

כל מסכי ה-22' מבוססים על פאנל TN ולשימושים שלך הם ממש לא "יותר איכותיים". ההבדלים בכל הפרמטרים שהזכרתי בלינק לעיל אינם גדולים בין כל מסכי ה-TN ולא צפוי הבדל גדול בינו לבין ה-CHEMEI הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים