עבור לתוכן

יש לי סורק HP SCANJET 4400C וקיבלתי מחבר המלצה לסרוק עם תוכנה לא של HP

Featured Replies

פורסם

לתוכנה קוראים Vuescan Professional Edition v8.4.55 ואחרי שימוש בה אני רואה שהקבצים של התוכנה המקורית של HP

שוקלים בערך 3 מגה יותר והאיכות יותר טובה אבל אם זה ככה למה יש תוכנה מקצועית שאמורה לשפר את האיכות כשלמעשה התוכנה המקורית טובה יותר?

פורסם

ייתכן שהסריקות דרך התוכנה של HP נשמרות ללא דחיסה או דחיסה ברמה פחות הרסנית ולכן שוקלות יותר ואיכותיות יותר.

בתוכנה הנ"ל ישנן הרבה מאוד אפשרויות שלא קיימות בתוכנה המקורית (אולם הן לא נחוצות לכולם) ולכן כנראה הומלץ לך עליה. אחת מהן היא האיכות/רמת הדחיסה. נסה לשחק עם ההגדרות.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה אבל לשמור בפורמט jepg אוטומטית פוגע באיכות לכן אני משתמש בtiff אוbmp

פורסם

גם ב-vuescan שמרת בתור TIFF? אם כן, אז אולי צריך לשחק עם הגדרות הצבע או הדחיסה. אם לא, אז אני לא מספיק מבין בזה כדי לעזור יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה יש כאן מישהו שיודע קצת יותר לעומק?

פורסם

כנראה שהתוכנה של HP משתמשת בפרופלים ICC משלה, ולכן יש לך תאימות טובה יותר מול הסקנר ומדפסת של HP.

בכל מקרה, אני לא מסכים עם החבר שלך. בסופו של דבר תמיד כדאי לתת טאצ' סופי בפוטושופ.

פורסם

לעניות דעתי עדיף להשתמש בתוכנה של HP , כי סביר להניח שהתוכנה נכתבה ספציפית לחומרה. מה שאומר סיכרוניזציה טובה יותר בין התוכנה לחומרה.

פורסם

בדר"כ אני לא אוהב את התוכנות של יצרניות המדפסות\סורקים אבל התוכנות של HP טובות מאוד, אני לא חושב שמשתמש ביתי סטנדרטי יצטרך יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על התוכנה HP Precisionscan Pro 3.1 כן? היא יצאה ב2002 ככה שהיא לא בדיוק חדשה

פורסם

אני מדבר על התוכנה HP Precisionscan Pro 3.1 כן? היא יצאה ב2002 ככה שהיא לא בדיוק חדשה

נו אז? "סוס מנצח לא מחליפים".

פורסם

אני משתמש בה מאז שיצאה (סורק), ואין שום תלונות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים