פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים לתוכנה קוראים Vuescan Professional Edition v8.4.55 ואחרי שימוש בה אני רואה שהקבצים של התוכנה המקורית של HPשוקלים בערך 3 מגה יותר והאיכות יותר טובה אבל אם זה ככה למה יש תוכנה מקצועית שאמורה לשפר את האיכות כשלמעשה התוכנה המקורית טובה יותר?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים ייתכן שהסריקות דרך התוכנה של HP נשמרות ללא דחיסה או דחיסה ברמה פחות הרסנית ולכן שוקלות יותר ואיכותיות יותר.בתוכנה הנ"ל ישנן הרבה מאוד אפשרויות שלא קיימות בתוכנה המקורית (אולם הן לא נחוצות לכולם) ולכן כנראה הומלץ לך עליה. אחת מהן היא האיכות/רמת הדחיסה. נסה לשחק עם ההגדרות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר תודה על העצה אבל לשמור בפורמט jepg אוטומטית פוגע באיכות לכן אני משתמש בtiff אוbmp
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים גם ב-vuescan שמרת בתור TIFF? אם כן, אז אולי צריך לשחק עם הגדרות הצבע או הדחיסה. אם לא, אז אני לא מספיק מבין בזה כדי לעזור יותר.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כנראה שהתוכנה של HP משתמשת בפרופלים ICC משלה, ולכן יש לך תאימות טובה יותר מול הסקנר ומדפסת של HP.בכל מקרה, אני לא מסכים עם החבר שלך. בסופו של דבר תמיד כדאי לתת טאצ' סופי בפוטושופ.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים לעניות דעתי עדיף להשתמש בתוכנה של HP , כי סביר להניח שהתוכנה נכתבה ספציפית לחומרה. מה שאומר סיכרוניזציה טובה יותר בין התוכנה לחומרה.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים בדר"כ אני לא אוהב את התוכנות של יצרניות המדפסות\סורקים אבל התוכנות של HP טובות מאוד, אני לא חושב שמשתמש ביתי סטנדרטי יצטרך יותר מזה.
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים מחבר אני מדבר על התוכנה HP Precisionscan Pro 3.1 כן? היא יצאה ב2002 ככה שהיא לא בדיוק חדשה
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים אני מדבר על התוכנה HP Precisionscan Pro 3.1 כן? היא יצאה ב2002 ככה שהיא לא בדיוק חדשהנו אז? "סוס מנצח לא מחליפים".
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אני מדבר על התוכנה HP Precisionscan Pro 3.1 כן? היא יצאה ב2002 ככה שהיא לא בדיוק חדשהאני משתמש בה מאז שיצאה (סורק), ואין שום תלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.